kokos (56%), woda, stabilizator: karboksymetylceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy
Mleczko kokosowe stosuje się jako dodatek do ostrych potraw dla złagodzenia ich smaku. Zupom nadaje ono kremowy smak i konsystencję. Obok pasty curry, mleczko kokosowe jest podstawowym składnikiem tajskich dań curry.
Blue Dragon
Mleczko Kokosowe.
Produkt może się naturalnie utrwalać w chłodzie. Powraca do płynnej konsystencji w temperaturze pokojowej.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, przed użyciem dokładnie wstrząsnąć. Produkt raz otwarty należy przechowywać w szczelnym opakowaniu w lodówce i zużyć w ciągu 2 dni.
Puszka
Tajlandia
AB World Foods Ltd,
Kiriana House,
Kiribati Way,
Leigh,
Lancashire,
WN7 5RS,
UK
AB World Foods Ltd,
Kiriana House,
Kiribati Way,
Leigh,
Lancashire,
WN7 5RS,
UK