ekologiczna mąka kukurydziana, woda źródlana
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat.
Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka?
Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie...
Różnice kolorystyczne i smakowe:
Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Natura Food 2017 w kategorii produkt ekologiczny polski, dla wegetarian i wegan, woda źródlana Kapellanka, mąka kukurydziana 100%
Makaron bezglutenowy kukurydziany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 rolnictwo UE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka