A - cukier i syrop glukozowo-fruktozowy lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok jabłkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, witamina C, 0,1% zagęszczonego soku z pigwy o ekstrakcie ogólnym 65%, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy, Litera (A lub B) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik
Soczysta pigwa to doskonała propozycja na chłodne dni i zimowe wieczory. Syrop Herbapol o smaku pigwowym możesz przygotować z gorącą wodą lub dodać do herbaty, grzanego wina czy piwa. W każdym wydaniu smakuje doskonale.
bez konserwantów, z wit. C, polski producent, edycja limitowana
Herbapol
Sprawdź jaki sekret skrywają w sobie 2 pozostałe smaki: Imbir i Kwiat lipy z miodem.
Syrop o smaku pigwy z witaminą C bez konserwantów, pasteryzowany.
Syrop przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Zastosowanie: do sporządzania napojów (1 cz. syropu, 9 cz. wody).
Butelka
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska