Woda, przecier z gruszki* 40%, przecier z banana* 25%, koncentrat jabłkowy*, pełnoziarnista mąka ryżowa*, koncentrat cytrynowy*. * składniki z certyfikowanych upraw ekologicznych. Może zawierać gluten poniżej 20 ppm (< 20mg/1kg).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G PRODUKTU: wartość energetyczna 310kJ/74kcal; tłuszcz 0,45g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,10g; węglowodany 18,76g, w tym cukier 9,22g; błonnik 1,90g; białko 0,86g; sól 0,018g. Produkt zawiera naturalnie występujący cukier i sód. Produkt nie zawiera skrobi modyfikowanych.
Pasteryzowany deserek owocowy bez glutenu, bez dodatku cukru i soli, bez konserwantów ani składników pochodzących z mleka.
POSÓB PRZYGOTOWANIA: Wymieszaj zawartość słoiczka. Podgrzej odpowiednią ilość do spożycia, upewnij się, że temperatura jest prawidłowa do podania. Nie podawaj ponownie podgrzanej, niedojedzonej porcji. Resztki poddane raz podgrzaniu należy zawsze wyrzucać. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed mrozem. Po otwarciu produkt przechowuj w zamkniętym słoiku w lodówce (maks. + 10 °C) nie dłużej niż 24 godziny. Wieczko bezpieczeństwa, przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Jeśli pokrywka przy otwarciu wyraźne nie "kliknie" nie należy spożywać zawartości. Brak wyraźnego "kliknięcia" i wypukłe wieczko bezpieczeństwa sygnalizuje nieszczelność opakowania.
Słowacja