Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 8828 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8828 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Towar świetnie zapakowany wszystko doszło na miejsce w szybkim tempie.Dziś zamawiam jutro odbiorca otrzymuje.Jaka to fajna sprawa nie trzeba pakować nosić na pocztę a przy okazji frajda dla otrzymującego.I taniej niż na poczcie a radość z paczki ogromna dobrze że jest taki sklep i można zrobić zakupy a przy okazji zafundować komuś odrobinę radości. , 2020-07-02 10:26:12
Opinie klientów dodomku.pl mam tylko jedno slowo...perfection...firma do domku jest niepowtarzalna w ich dzialalnosci. Na czas, pieknie zapakowane, towary chlodne i nic nie uszkodzone. Bardzo dziekujemy... , 2020-07-01 20:55:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszysrko ok, polecam , 2020-07-01 20:39:53
Opinie klientów dodomku.pl Za każdym razem paczka starannie zapakowana, kompletna i na czas. , 2020-07-01 16:47:37
Opinie klientów dodomku.pl Witam! Dziekuje Wszystkim ktorzy przyczynili sie do przygotowania i wyslania produktow zamowionych przeze mnie.
Doskonale zapakowane, zostaly podzielone na dwie paczki /duze zamowienie/ tak jak prosilam.
Szczegolne podziekowania dla Pani Malgosi Fisch ktora jest mi zawsze pomocna w razie moich problemow ze skladaniem zamowienia.
Serdecznie Pozdrawiam
, 2020-07-01 16:13:20
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. Tym razem zaskakująco szybka wysyłka , 2020-07-01 15:16:13
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Towar przychodzi bardzo szybko.Polecam.
, 2020-07-01 12:14:05
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dotarło w zadowalającym stanie, co się nader rzadko zdarza. Wielkie brawa dla pani pakującej. , 2020-07-01 12:06:32
Opinie klientów dodomku.pl Paczka z zywnoscia dotarla po kilku dniach niestety przez blad DHL ale produkty byly tak dobrze zapakowane ze nawet koperek dojechal bez zadnego uszczerbku. Zadowolona ,bardzo dziękuję , 2020-07-01 11:45:45
Opinie klientów dodomku.pl Jaja uległy zniszczeniu a opakowanie przemokło. Powinny być zabezpieczone lepiej, aby uniemożliwić im swobodny ruch w paczce - choćby przez ustabilizowanie pociętymi kartonami. Niestety w kartonie miały pełno wolnej przestrzeni. Opakowanie również powinno być najlepiej oklejone taśmą, aby wieczko nie miało luzu a jaja możliwości przemieszczania się.
Marchew niestety nie nadaje się do jedzenia, posiada czarne plamy i ślady pleśni.
Natka pietruszki potrzebuje wody bez której więdnie w transporcie.
Reszta produktów jest w dobrym stanie. Duży pozytyw za natychmiastowe uznanie reklamacji co do zniszczonych produktów i deklaracja zwrotu pieniędzy (mam nadzieję, że wpłyną na konto).
, 2020-07-01 10:09:13
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona,gorąco polecam. Renata Drygas , 2020-06-30 21:31:57
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle perfekcyjnie, przesyłka dotarła do Włoch nawet przed zapowiadanym terminem. Polecam !!! i dziękuję :) , 2020-06-30 19:51:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem. Towar doszedł w całości. Szybko ,sprawnie i na czas.Mam małą sugestię aby zwiększyć asortyment owoców świeżych do gruszek,grejfrutów (były, ale od dwóch tygodni ich nie ma) i śliwek. , 2020-06-30 15:49:51
Opinie klientów dodomku.pl super zapakowane,szybki doręczone,dziękuję , 2020-06-30 15:13:02
Opinie klientów dodomku.pl Polecam w 100% bardzo szybka dostawa, wszystko pięknie i bezpiecznie zapakowane , 2020-06-30 15:05:17
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie robiłam po raz kolejny i jestem bardzo zadowolona. Wszystko porządnie zapakowane, szybka dostawa i miła obsługa. Polecam :) , 2020-06-30 11:53:25
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo serdecznie dziękuję za zakupy. Towar perfekcyjnie zabezpieczony i zapakowany. Bardzo szybka wręcz ekspresowa dostawa. Kontakt z kurierem bardzo miły. Serdecznie dziękuję , 2020-06-30 10:55:11
Opinie klientów dodomku.pl SUPER! Dziękuję! , 2020-06-30 10:37:30
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona!!! Swietnie i bezpiecznie zapakowane produkty, nic nie uszkodzone, szybka dostawa! Genialnie!!!! Bede czesciej kupowala u Panstwa! Polecam wszystkim! , 2020-06-29 16:20:45
Opinie klientów dodomku.pl SUPER, SZYBKO, PROFESJONALNIE! POLECAM! , 2020-06-29 15:07:20
Opinie klientów dodomku.pl Fatalny stan produktów i 3 dniowe opoźnienie w dostawie. , 2020-06-29 14:22:24
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem, data ważności taka jak na stronie , 2020-06-28 11:15:17
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona. Paczka przyszla szybko, produkty dobrze zabezpieczone. Dziekuje. , 2020-06-27 06:20:36
Opinie klientów dodomku.pl Dwa z trzech sosów były stłuczone. Zapakowane w karton trzy razy większy od nich i zabezpieczone cienkim papierem kartonowym złożonym na trzy części... porażka , 2020-06-26 20:19:39
Opinie klientów dodomku.pl Brak listy zakupów i nie zgadza się z zamówieniem proszę o listę zakupóW nie mogę się do państwa dodzwonić proszę o kontakt , 2020-06-26 15:59:01
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-07-08
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5