Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 10310 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 10310 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestesmy bardzo zadowoleni. , 2020-11-27 17:30:26
Opinie klientów dodomku.pl w dniu wczorajszym złożyłam zamówienie a dzisiaj otrzymałam o godz 16:30 miała być paczuszka rano ale pomijając ten fakt. Prawie wszystko dotarło ok gdyż pieczywo miało być świeże a przyszło czerstwe było pakowane 25,11 do 28,11. jak bym chciała czerstwe to bym napisała a skoro mówicie że jest świeże to powinno być świeże. a w dodatku jak dzwonię to zero odezwu a jak ktoś odbierze to rozlancza sie . Nie polecam nikomu robić tutaj na tej stronce zakupów. , 2020-11-27 16:42:02
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dokładnie zapakowany towar. Czekałam na niego 36 godzin, co uważam za średni czas dostawy. Mam covid i nie mogłam zejść na dół po paczkę (w przeciwnym razie sama zrobiłabym zakupy w sklepie), jednak kurier wykazał zrozumienie i mi ją wniósł. , 2020-11-27 15:50:53
Opinie klientów dodomku.pl Kupiłem niewiele, na próbę, ale jestem bardzo zadowolony. Czas realizacji: 2 dni robocze, dostawa pod drzwi, wszystko super zapakowane, do tego woda gratis :-) Pozdrawiam cały zespół. , 2020-11-27 15:41:37
Opinie klientów dodomku.pl Wielki plus! To się nazywa Dobra Robota! Profesjonalizm pełną gębą! Tak powinna wyglądać usługa! Zamówiłem zakupy we wtorek wieczorem, uwaga!!!!! Mieszkam w Danii. Kurier dostarczył mi w piątek o 13.40. Pierwsze zdziwienie. Myślałem że będzie w dobrym razie po weekendzie. Otwieram paczkę wszystko zapakowane oddzielnie. Każdy słoik zawinięty w miękki karton, reszta zakupów oddzielnie według przynależności spożywczej zalakowana w folię! Pierwszy raz coś takiego widziałem i do tego 5 butelek gratis wody mineralnej. Pozdrowienia dla teamu! , 2020-11-27 15:08:00
Opinie klientów dodomku.pl Witam przesyłka bardzo starannie i dobrze zapakowana. Szybka dostawa jestem zadowolona dziękuję . , 2020-11-27 13:21:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko elegancko zapakowane, jestem mile zaskoczona , 2020-11-27 13:07:33
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa wysyłka, wczoraj zamówiłam a dziś mleko jest już u mnie!! To bardzo ważne przy małym dziecku. Jakość samego produktu w jak najlepszym porządku. Paczka zawsze była zapakowana perfekcyjnie, dziś trochę gorzej (w skutek czego opakowania od mleka poobijaly się w transporcie) ale tego się nie czepiam bo ogólnie jestem zadowolona :) , 2020-11-27 12:59:09
Opinie klientów dodomku.pl super zakupy, wszystko solidnie zapakowane, dobrej jakości, ekspresowa dostawa na drugi koniec Polski , 2020-11-27 10:45:20
Opinie klientów dodomku.pl perfekcyjnie , 2020-11-27 08:09:19
Opinie klientów dodomku.pl Niestety produkty zapakowane niechlujnie - sporo uszkodzonych, nadających się do wyrzucenia. Brak listy z zakupami! , 2020-11-27 04:07:22
Opinie klientów dodomku.pl Zamowilismy zakupy dla naszych rodzicow i jestem bardzo zadowolona! Produkty dotarly w 2 dni, zakupy były dokładnie zapakowane (nawet jajka dotarły w idealnym stanie :). Warzywa i owoce są świeże. Super:) Na pewno skorzystamy. PS. Dziękuję za gratisy :) , 2020-11-26 22:25:32
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie. Super zapakowane - Polecam! , 2020-11-26 19:58:15
Opinie klientów dodomku.pl Bëlnô kaszëbskô fyrma , 2020-11-26 18:16:15
Opinie klientów dodomku.pl Kurier jak zawsze bardzo uprzejmy i uczynny! :) , 2020-11-26 18:12:25
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa na czas bez problemow. Bylam informowana od poczatku do konca. Polecam! , 2020-11-26 17:23:00
Opinie klientów dodomku.pl okej , 2020-11-26 16:50:13
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa z dnia na dzień to wielki plus! Wszystko zgodnie z zamówieniem, doskonale spakowane i dostarczone pod drzwi. , 2020-11-26 16:44:44
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, bezproblemowo!! Wszystkie produkty dokladnie zabezpieczone przed uszkodzeniem i super spakowane. Realizacja expresowa, mimo, że adres dostawy poza duzym miatem :) gorąco polecam , 2020-11-26 16:41:24
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona, paczka doszła szybko i bezproblemowo, na pewno skorzystam jeszcze nie raz, polecam! , 2020-11-26 16:38:36
Opinie klientów dodomku.pl dziękuję za błyskawiczną dostawę, w ciągu 24 godzin , 2020-11-26 16:30:18
Opinie klientów dodomku.pl Szybko,skutecznie,dokładnie,choć b,dużo odpadów z opakowania ale dotarło w całości , 2020-11-26 16:18:49
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane bezpiecznie 30 jajek dotarło w calosci , 2020-11-26 16:04:02
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja, wszystko swietnie zapakowane. , 2020-11-26 16:03:51
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję. Kolejna dostawa i wszystko jest ok. Produkty zabezpieczone, pomysł z małymi kartonikami doskonały, produkty nie mieszają się i są bardziej zabezpieczone przed uszkodzeniem. , 2020-11-26 13:28:00
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2020-12-01
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5