Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 9760 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 9760 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje serdecznie za szybką realizacje zmówenia! To ogromna pomoc w tej epidemii. , 2020-10-22 19:58:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, szybka i sprawna obsługa , 2020-10-22 18:10:55
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, towary dobrej jakości. Wielka pomoc na ciężkie czasy, dziękuję , 2020-10-22 16:47:54
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku! , 2020-10-22 14:16:18
Opinie klientów dodomku.pl GODNA POLECENIA , 2020-10-22 11:28:58
Opinie klientów dodomku.pl Witam Do pełni szczęścia brakowało mi oferty zakupu jabłek, papryki, cukinii, serków Danio. A tak poza tym jestem Mega zadowolona. , 2020-10-22 10:56:46
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, super zapakowane jak zwykle. SZCZEGÓLNE DZIĘKI ZA ŚWIEŻE MIĘSKO Z KURCZAKA. Oj będą pyszne rosołki. Pozdrawiam i życzę ZDROWIA , 2020-10-22 08:21:33
Opinie klientów dodomku.pl Korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Świetnie , 2020-10-22 08:11:14
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz robiłam zakupy dla mojego dziadka, który powiedział, że wszystko było starannie zapakowane. Jestem wdzięczna, że jest taka opcja robiena zakupów. Na pewno będę jeszcze robić z Wami zakupy i będę polecać innym. Dziękuję. , 2020-10-22 07:39:50
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2020-10-21 22:43:04
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia, polecam , 2020-10-21 22:33:14
Opinie klientów dodomku.pl Doskonaly sklep , wszystko na czas Serdecznie polecam , 2020-10-21 22:12:19
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, wszystkie produkty bez uszkodzeń, termin ważności prawidłowy, bez zastrzeżeń , 2020-10-21 21:45:21
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane w całości , 2020-10-21 20:42:05
Wszystkie produkty bardzo dokładnie opakowane,jestem bardzo zadowolona i polecam Państwa sklep znajomym. Teresa 2020-10-21 20:54:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez problemowo i perfekcyjnie zapakowane. Polecam , 2020-10-21 19:47:18
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2020-10-21 19:33:14
Opinie klientów dodomku.pl Sprostowanie do poprzedniej opinii. Paczka jednak doszła dzisiaj nic się nie popsuło ( warzywa dość świeże ,wędliny i nabiał były chłodne- wkład chłodzący działał). Nieporozumienie wynikło z braku informacji o wysyłce paczki. , 2020-10-21 19:06:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo starannie zapakowane. Świetny pomysł z zamrożona wodą jako wkładami chłodzącymi - rewelacyjnie spełniły zadanie. Brak pomyłek przy pakowaniu. Jedyna drobna uwaga: ponieważ wysyłka się opóźniła jeden dzień (pakowane 19.10 wysyłka 20.10 u mnie 21.10), chleb i pieczarki straciły nieco na świeżości. Ale poza tym wszystko idealnie , 2020-10-21 18:11:46
Opinie klientów dodomku.pl Przesył ka nieuszkodzona polecam sprzedawcę Bardzo ładnie zapakowana. , 2020-10-21 17:47:30
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie , kolejny raz jestem mega zadowolona , 2020-10-21 17:47:22
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie było złożone 18.10.20. Paczka dotarła z opóźnieniem o jeden dzień. Super było spakowane. , 2020-10-21 17:39:36
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku, dziękuję , 2020-10-21 17:24:47
Opinie klientów dodomku.pl wszystko w porządku.elegancko zapakowane , 2020-10-21 17:19:50
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo jestem zadowolona. Wielokrotnie korzystałam, robiąc zakupy dla starszej osoby. Nigdy się nie zawiodłam. Dziękuję , 2020-10-21 17:04:58
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super- bezproblemowa transakcja, towar bardzo dobrze zapakowany, szybko sprawnie - polecam , 2020-10-21 16:53:44
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2020-10-24
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5