Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Отзывы

страница: 1 / 202 Количество мнений: 5027

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5027 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, najlepsza firma, najlepszy kurier -dostawca. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług, przesyłka dotarła starannie zapakowana i bez uszkodzeń.Z czystym sumieniem polecam i na pewno będę nadal korzystać. Dziękuje. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super ..Produkty swieze opakowane dobrze... przesylka na czas , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia, korzystne ceny; gorąco polecam. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Wyjątkowo starannie zapakowana dostawa. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle zapakowane było super. Wszystkie produkty doszły całe, tylko sok aloesowy w plastikowej butelce został rzucony na spód paczki i przygnieciony przez cięższe produkty. Butelka cała jest powyginana ( dobrze że nic się nie wylało). , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję bardzo! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, wszystko przyszło na drugi dzień i było bardzo dobrze transportowane. Będę wszystkim polecać , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo fajnie starannie spakowane dotarlo w calosci , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl wszystko dobrzy polecam!!!! , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka zgodna z zamówieniem. , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dotarło szybko i w całości, tylko jak zawsze za dużo folii ;-) , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Spakowane dość niechlujnie, w paczce brudne, zużyte rękawiczki chyba pracownika , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Od lat zamawiam, wszystko jest perfekt, ale należy uważać żeby większej ilości ciężkich rzeczy nie zamawiać z owocami, bo transport to transport. Poza tym wszystko super, bardzo szybko, polecam każdemu. , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku Szybka dostawa Paczka solidnie zabezpieczona przed uszkodzeniem Polecam , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Super szybka dostawa. Jedynie brakuje mi większego wyboru produktów , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Super profesionalny i szybki zakup. , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z opisem i bardzo starannie zapakowany, zwłaszcza soki. Jestem pełna podziwu dla osoby pakującej.Polecam robienie zakupów w " dodomku " , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Najlepsze zakupy , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl super pakowanie , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Jdmstem zadowolona z usług dodomku.pl , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok,bardzo szybko! , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony z szybkosci przesylki. Paczuszka, ladna, dobrze zabezpieczona, schludna bez wgniecen. Fachowo. To mi sie podoba ! ;) jak najbardziej na plus, napewno bede zamawial z Waszej strony nie raz. Pozdrawiam ;) , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep , super zaopatrzenie , super szybka miła obsługa . , 2019-03-20
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, cena najniższa na rynku, jestem bardzo zadowolona i macie we mnie stałego klienta , 2019-03-20
koszyk z zakupami
zwiń koszyk