Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 8596 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8596 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl wszystkie zakupy zgodne z zamowieniem,starannie zapakowane. dziekuje. , 2020-06-03 20:30:02
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa Perfekcyjnie zapakowane produkty. Z pewnością skorzystam jeszcze z zakupów polecam każdemu , 2020-06-03 17:11:58
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja, wszystko w jak najlepszym porządku. , 2020-06-03 17:04:29
Opinie klientów dodomku.pl Niesamowita obsluga klienta, produkty najswiezsze , pieknie zapakowane wszystko najlepszej jakosci!!!! , 2020-06-03 17:01:17
Opinie klientów dodomku.pl Jestem mega zadowolona ,wszystkie produkty bardzo starannie zapakowane.
Bardzo polecam .
, 2020-06-03 16:26:30
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko wszystko według opisu. , 2020-06-03 14:56:16
Bardzo szybka realizacja, wszystkie produkty w paczce, świetnie zabezpieczone. Polecam. 2020-06-03 19:26:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko i jak należy. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Polecam. , 2020-06-03 14:54:12
Opinie klientów dodomku.pl Smaczne... Urozmaicenie menu na stole. A reszta niejako przy okazji, aby nie włóczyć się po sklepach , 2020-06-03 14:22:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Szybka dostawa :) , 2020-06-03 13:58:08
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję,zamówienie zrealizowane punktualnie,wg listy ,zakupów jestem zadowolona , 2020-06-03 13:20:05
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję. W tym jednym słowie zamknę wszystkie pochwały,które cisną mi się na usta.Tych słów jest jednak zbyt wiele,abym mogła je wszystkie zamieścić.Nigdy mnie nie zawiedliście.Jestem bardzo wdzięczna.Zakupy w waszym sklepie to przyjemność i satysfakcja,to dobry wybór.Kurier grzeczny i miły.Polecam wszystkim. , 2020-06-03 12:23:57
Opinie klientów dodomku.pl Paczka przyszła bardzo szybko. W niedzielę złożyłam zamówienie, w poniedziałek została spakowana, a we wtorek była już mnie (600 km). Wszystko dobrze zapakowane dotarło w całości.Brakowało tylko ogórka gruntowego w ilości 1kg ( w poniedziałek miała być dostawa ale była dopiero we wtorek)Do zwrotu 12,50 zł. , 2020-06-03 11:58:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze bez zastrzeżeń , polecam wszystkim zainteresowanym zakupami online , 2020-06-03 09:48:21
Opinie klientów dodomku.pl Towar kompletny i b.dobrze spakowany. Brak listy produktów w środku paczki. , 2020-06-03 09:33:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku było , 2020-06-03 09:20:59
Opinie klientów dodomku.pl zamowienie zrealizowane perfekcyjnie, dziekujemy , 2020-06-02 22:10:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. , 2020-06-02 19:17:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko, jak zwykle, super , 2020-06-02 18:47:33
Opinie klientów dodomku.pl Soki zapakowane bardzo dokładnie, zamówione butelki dotarły w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, już nie pierwszy raz , 2020-06-02 18:35:39
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo bezpiecznie spakowane, system pudło w pudle srawdza się doskonale, produkty płynne dodatkowo opakowane foliowym woreczkiem, jestem zachwycona, nic się nie zniszczyło. , 2020-06-02 18:27:50
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo polecam! Super sklep internetowy. Zamowienie idealnie spakowane. Dostarczone idealnie. Bardzo polecam! Napewno bede stalym klientem sklepu dodomku.pl , 2020-06-02 18:27:16
Opinie klientów dodomku.pl wszystko perfekcyjnie , 2020-06-02 17:42:55
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie. Świetnie spakowane. Polecam zakupy w tej firmie. , 2020-06-02 17:10:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było dostarczone bez zarzutu . , 2020-06-02 15:58:06
Opinie klientów dodomku.pl Zamówiłam pierwszy raz i jestem zadowolona , 2020-06-02 15:29:38
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5