Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 6657 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6657 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona, produkty bardzo wysokiej jakości, obsługa błyskawiczna . Wysoka kultura, dziękuję za realizację zamówień!!!!!!!! , 2019-11-20 22:14:35
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo starannie zapakowana dostarczona w umówionym terminie dziękuję , 2019-11-20 18:41:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super szybo poszło przedwczoraj zamawiałam a dziś było już u mnie
Polecam serdecznie
, 2019-11-20 17:29:45
Opinie klientów dodomku.pl bardzo dobrze zapakowane
super!!!
, 2019-11-20 15:18:07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam sklep dodomku . Bardzo szybka wysyłka . Wszystko bardzo starannie zapakowane , 2019-11-20 15:17:32
Opinie klientów dodomku.pl Inni sprzedający mogą z Was brać przykład jak się pakuje towary do wysyłki , 2019-11-20 11:42:20
Opinie klientów dodomku.pl polecam sklep , 2019-11-20 10:17:00
Opinie klientów dodomku.pl Brak polędwicy królewskiej.
Kiełbasa Polska jest.
, 2019-11-20 10:10:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Polecam sprawnie i szybko. , 2019-11-20 09:28:13
Opinie klientów dodomku.pl Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Jestem bardzo zadowolona , 2019-11-19 23:17:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko poszło sprawnie , 2019-11-19 21:25:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko się zgadzało! Bardzo profesjonalnie. Dziękuję! , 2019-11-19 21:17:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie, po prostu nie da się lepiej :) , 2019-11-19 19:52:46
Opinie klientów dodomku.pl starannie zapakowane wszystkie produkty z zamówienia , 2019-11-19 19:10:47
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie bardzo starannie zapakowane, praktycznie każdy produkt osobno. Paczka przyszła nienaruszona, bardzo szybka realizacja , 2019-11-19 18:03:37
Opinie klientów dodomku.pl Super Firma! Świetnie zapakowaliście mi butelki! A o genialnym wkładzie mrożonym do rzeczy "lodówkowych" nie wspomnę ;).
Dziękuję
, 2019-11-19 17:56:10
Opinie klientów dodomku.pl Szybko sprawnie . Polecam , 2019-11-19 17:51:58
Opinie klientów dodomku.pl Najlepszy market! , 2019-11-19 16:03:33
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówienia, perfekcyjnie zapakowane. , 2019-11-19 14:04:26
Opinie klientów dodomku.pl Dostawy super zwlaszcza kiedy sie mieszka w USA i robi sie zakupy dla Mamy w Polsce. , 2019-11-19 13:45:02
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa i odbiór przesyłka oraz stan towaru bez zastrzeżeń Brawo , 2019-11-18 21:23:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty dotarły w bardzo dobrym stanie. Opakowania staranne. Widoczna jest dokładność, a nawet przesada w zastosowaniu różnorodnych opakowań, które zabezpieczają produkty. , 2019-11-18 20:21:33
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa miała być w piątek tj. 15.11 , przesunięto termin doręczenia na sobotę , niestety kurier dostarczył przesyłkę dopiero dziś w godzinach popołudniowych , 2019-11-18 16:34:42
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i perfekcyjnie jak zawsze , 2019-11-18 16:12:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo starannie zapakowane, ekspresowa wysyłka :) polecam , 2019-11-18 12:31:03
Duży plus za możliwość zapłacenia za pobraniem. 2019-11-18 12:33:42
koszyk z zakupami
zwiń koszyk