Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 7112 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7112 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl PERFEKCYJNIE ZAPAKOWANE/W ZGRZEWKI/SUPER , 2020-01-22 20:37:16
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja, towar dobrze spakowany, polecam - sama również będę korzystać :) , 2020-01-22 20:31:53
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko super! Spakowane to co trzeba i tak jak powinno być. A realizacja zamówienia ekspresowa. , 2020-01-22 19:37:59
Opinie klientów dodomku.pl SUPER!! , 2020-01-22 14:55:25
Opinie klientów dodomku.pl kolejna paczka do drugiej babci doszla :) polecam super , 2020-01-22 13:07:10
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze na wysokim poziomie!!! , 2020-01-22 12:49:58
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa perfekcyjna. , 2020-01-22 10:58:40
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2020-01-22 10:53:50
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dobrze spakowane. Polecam!! , 2020-01-22 10:14:58
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dobrej jakosci Dostawa o czasie , 2020-01-21 22:52:47
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie dziękuję, wszystko pięknie zapakowane, perfekcja na 100%, polecam wszystkim!!!! Pozdrawiam :) , 2020-01-21 22:15:01
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super , 2020-01-21 21:38:12
Opinie klientów dodomku.pl Babcia zadowolona :) wszystko z listy sie zgadzalo,paczka bez uszkodzen :) , 2020-01-21 17:34:35
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za dostarczenie zakupów dla mojej babci :) , 2020-01-21 16:16:44
Opinie klientów dodomku.pl Juz drugi raz co paczka byla fatalna. Zamowienie zrobione i zaplacone 2020-01-13 dzis dopiero dotarlo. Brak mleka x2 i Ludwik - plyn do czysczenia byl pusty bo sie wylal w torebce plastikowej. Fatalne pakowanie. , 2020-01-21 16:16:03
Opinie klientów dodomku.pl Bez zarzutu, wszystko OK , 2020-01-21 15:36:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK!
Polecam!
, 2020-01-21 14:26:04
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze super! , 2020-01-21 13:42:53
Opinie klientów dodomku.pl Szybko sprawnie profesjonalnie.Kolejny zakup w dodomku ,który sprawił mi przyjemność.Wszystko starannie zapakowane świeże.
Serdecznie polecam
, 2020-01-21 13:42:01
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo wdzięczna osobie,która pakowała paczkę dla mnie.Starannie zabezpieczone produkty,ładnie poukładane.Szybka i sprawna realizacja zamówienie.Gorące podziękowania. , 2020-01-21 12:03:42
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka i sprawna realizacja, paczka zapakowana z należytą starannością.Polecam. , 2020-01-21 11:57:48
Opinie klientów dodomku.pl Zamowiłam 5 dan gotowych, 3 były zapakowane pojedynczo i wszystko było ok, a 2 razem i te w transporcie pękły. Dobrze ze nie były to zupy tylko dania stałe więc zostały w sumie w paczce. , 2020-01-21 10:53:36
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie miało być na sobotę zapłaciłem dodatkowo 5 zł całe szczęście że nie było niczego co mogło się zepsuć , 2020-01-20 14:43:29
Opinie klientów dodomku.pl kaszka dziecięca uszkodzona i wysypała się, ale tylko trochę więc nie zgłaszam reklamacji , 2020-01-20 13:18:36
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra , 2020-01-20 13:07:34
koszyk z zakupami
zwiń koszyk