Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 6195 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6195 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl SUPER PAKOWANIE/CHUSTECZKI W DUŻYCH OPAKOWANIACH IDEALNE NIE ZGNIECIONE JAK ZAMAWIANE W INNYCH FIRMACH , 2019-09-18 15:18:09
Opinie klientów dodomku.pl ŚWIETNIE SPAKOWANE , 2019-09-18 15:15:53
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zgodna z zamówieniem. Szybka dostawa i zawsze jakiś gratis :) polecam :) , 2019-09-18 14:49:07
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowane. Wielki plus za wypełnienie skrawkami kartonu, a nie plastikiem. , 2019-09-18 14:44:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Jestem zadowolona :) , 2019-09-18 14:43:04
Opinie klientów dodomku.pl 10/10 , 2019-09-18 13:53:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane, jak zawsze. Zero uszkodzeń, zamówienie kompletne. Dziękuje :) , 2019-09-18 13:13:04
Opinie klientów dodomku.pl Osoba pakująca moje zamówienie zasługuje na medal. Tak perfekcyjnie zapakowany he produktów jeszcze nigdy nie widziałam. Brawo!! , 2019-09-18 12:44:40
Opinie klientów dodomku.pl Kurier.zachował się wzorowo w paczce było zapakowane również bez zastrzeżeń , 2019-09-18 09:49:34
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko na najwyższym poziomie!!!! , 2019-09-18 09:32:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam ! , 2019-09-17 22:59:25
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, wszystko dotarło nienaruszone, to już moje drugie zakupy i na pewno nie ostatnie. , 2019-09-17 16:49:11
Opinie klientów dodomku.pl Jestem mega zadowolony , 2019-09-17 16:23:46
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze byłam zadowolona. Ale tym razem jest inaczej. Zamówienie składałam w czwartek (12.09), a w piątek (13.09) do 12 miało być już w domu. Niestety przez to, że paczka dotarła dopiero dzisiaj, musiałam w piątek wieczorem pilnie zamówić mleko w aptece , 2019-09-17 15:51:20
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2019-09-17 15:15:50
Opinie klientów dodomku.pl wszystko na dziesiątkę , 2019-09-17 15:14:43
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie , 2019-09-17 14:16:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko rewelacyjnie spakowane ! , 2019-09-17 13:46:05
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, zgodnie z zamówieniem, bez zastrzeżeń , 2019-09-17 11:46:23
Opinie klientów dodomku.pl Produkty szklane były średnio zabezpieczone, a reszta produktów była walnięta bez ładu i skladu , 2019-09-16 17:04:44
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zamówienia super zapakowane szczelnie bez uszkodzen.w trzech słowach SZYBKO,SPRAWNIE,SOLIDNIE , 2019-09-16 14:25:34
Opinie klientów dodomku.pl Paczka została zapakowana bardzo dobrze. Produkty nie uległy uszkodzeniu, a było ich wiele. Proszę jednak zwrócić uwagę na terminy ważności. Niektóre produkty mają bardzo krótki termin :( , 2019-09-16 10:55:10
Opinie klientów dodomku.pl sprawnie , wszystko ok polecam , 2019-09-16 06:10:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa produkt dobrze zapakowany i bardzo dobry , 2019-09-15 16:55:44
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona, kierowca pomógł wnieść zakupy, polecam , 2019-09-15 02:11:21
koszyk z zakupami
zwiń koszyk