Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 14844 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 14844 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, towar dobrej jakości, szybka dostawa. , 2022-08-14 11:24:28
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z calej Waszej uslugi napewno bede wasza czesta klijetka , 2022-08-13 03:54:26
Opinie klientów dodomku.pl Towar zapakowany z wyjątkową starannością i dbałością o bezpieczeństwo przesyłki i jej wygląd. ZUCHY!!! , 2022-08-12 19:45:03
Opinie klientów dodomku.pl Jestesmy bardzo zadowoleni. , 2022-08-12 18:30:43
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zapakowane bardzo staranie, towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa na mój adres.Polecam , 2022-08-12 18:19:09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! , 2022-08-12 17:40:10
Opinie klientów dodomku.pl Super! Dzięki dodomku.pl mogę spędzać czas rekonwalescencji po operacji na wsi nie martwiąc się jak poradzę sobie z zakupami. , 2022-08-12 15:25:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-08-12 14:13:57
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zapakowane bardzo staranie, towar zgodny z opisem. Polecam :-) , 2022-08-11 19:39:42
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia. Produkty i chemia solidnie, a głównie osobno (!) zapakowane. W zamówieniu był nawet gratis. Dziękuję! I polecam! , 2022-08-11 19:10:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty z listy dotarły, nic nie brakowało. Produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Polecam , 2022-08-11 17:07:21
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko zgodnie z zamówieniem, spakowane według podanego komentarza i na czas. Bez obaw mogę zamawiać do paczkomatu. , 2022-08-11 15:36:48
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona, bo suchary i biszkopty zostały zapakowane w jeden karton. , 2022-08-11 14:08:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Przesyła szybka. Polecam :) , 2022-08-11 10:20:04
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super towary najwyższej jakości dostawa b/szybka POLECAM , 2022-08-10 18:22:37
Opinie klientów dodomku.pl Wsystko starannie zapakowane. Towar zgodny z opisem , 2022-08-10 17:33:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane super , 2022-08-10 15:53:08
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniały sklep na światowym poziomie, fenomenalna obsługa klienta. , 2022-08-10 11:59:17
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa, porządnie zapakowane. Wrócę tu ponownie na zakupy :) , 2022-08-09 22:10:25
Opinie klientów dodomku.pl Super! , 2022-08-09 20:10:13
Opinie klientów dodomku.pl Oceniam jak zawsze : 10/10. Dobra oferta sklepu, szybka realizacja zamowienia, zadnych negatywnych uwag. , 2022-08-09 19:01:10
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie wszystko w porzadku i blyskawiczna wysylka , 2022-08-09 17:02:26
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa, perfekcyjny Kurier , 2022-08-09 16:35:15
Opinie klientów dodomku.pl Genialnie!! Chociaż to chyba mało powiedziane. Dostawa za granicę do Szwecji czas oczekiwania - równo 7 dni. Wszystko starannie zapakowane w kilka pudełek, chemia tzn płyny do płukania itp zapakowane w osobny karton a dodatkowo szczelnie zamknięty w foliowe paczki. Słoiki zawinięte w karton zabezpieczone dodatkowymi kartonami brak możliwości by się potłukło. Nawet Grześki przyjechały nie pokruszone to chyba o czymś świadczy . Zamowie jeszcze nie raz. Na kartonie informacja dla kuriera żeby uważał oznaczone że w środku paczka zawiera szkło. Wrócę nie raz i będę polecać z całego serca , 2022-08-09 16:29:34
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje ponownie za swietnie zapakowany towar (nic sie nie potłukło, a było sporo szklanych opakowan i podroz zagranice!), towar smaczny, swiezy, wzorowo :) Jedyny minus ponownie dla miejscowego kuriera- nie informuje kiedy bedzie paczka, 15minut przed dostarczeniem przesyłki pyta, czy jest ktos ktos w domu, a na internecie wiadomosc o dniu dostarczenia przesyłki jest nieaktualna. , 2022-08-09 14:32:44
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-08-17
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5