Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 7724 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7724 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa kompletna, super zapakowana. Opóźnienie z powodu koronawirusa. Mały wybór asortymentu - trudny okres epidemii. , 2020-03-31 22:39:23
Opinie klientów dodomku.pl Po ostatnich dostawach do Polski obawiałam się tego, w jakim stanie dojdzie do mnie paczka. Ku mojemu zdziwieniu przyszła idealnie zapakowana! Wszystko doszło w idealnym stanie, tak, jak to bywało na samym początku... , 2020-03-31 21:43:09
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2020-03-31 20:57:51
Opinie klientów dodomku.pl zamowienie bylo opoznione, lecz gdy dotarlo to wszystko bylo w dobrym stanie, bezpiecznie opakowane i swieze. Dziekuje! , 2020-03-31 20:10:12
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuje za przesyłkę. Wszystko zgodne z zamówieniem i bardzo starannie zapakowane. Pomimo chaosu jaki obecnie panuje firma wywiązała się perfekcyjnie z umowy sprzedaży, jak również kontakt emailowy był zachowany. Uważam ze w tych trudnych czasach tygodniowe opóźnienie to nie problem. Jestem pełna podziwu i uznania dla wszystkich pracowników firmy. , 2020-03-31 18:52:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK , 2020-03-31 18:00:05
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK , 2020-03-31 17:59:13
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy zamówione 20.03, dotarły 31.03 i uważam, że to bardzo dobry czas w obecnie panującej sytuacji ponieważ inne sklepy proponowały dostawę w okolicach 20.04 lub wcale. Produkty starannie zapakowane aby nic się im nie stało, na pewno zrobię kolejne zakupy. , 2020-03-31 17:44:32
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko suoer , 2020-03-31 16:24:14
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuję ,otrzymalam wszystkie produkty dobrze zapakowane.Obsługa Kuriera perfekcyjna. , 2020-03-31 15:39:38
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zgodne z zamówieniem, starannie zapakowane jak zawsze. Tym razem dłuższe oczekiwanie - od 18 do 31 marca. , 2020-03-31 15:24:20
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny zdecydowałam się na zakupy u Państwa.
Jestem bardzo zadowolona wszystkie produkty dotarły w nienaruszonym stanie, zabezpieczone I zapakowane .
Polecam wszystkim, zarówno mieszkającym w Polsce jak i poza do korzystania z usług hurtowni do domku.pl
Ja mieszkam w Szwecji produkty zamówiłam 26 marca 31 marca otrzymałam paczkę.
Polecam
, 2020-03-31 15:03:43
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa terminowa, Zawartość paczki zgodna z zamówieniem, produkty zapakowane perfekcyjnie, zabezpieczone dodatkowym produktem chłodzącym. Pełny profesjonalizm! Bardzo dziękuję. , 2020-03-31 15:00:43
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło z lekkim opóznieniem, ale w obecnej sytuacji wybaczalne :) Wszystko ok. Podziwiałam profesjonalne zabezpieczenie - nic nie uległo zniszczeniu. Dziękuję , 2020-03-31 14:57:48
Opinie klientów dodomku.pl Jest bardzo zadowolony , 2020-03-31 13:58:24
Opinie klientów dodomku.pl Mimo epidemii przesylka przygotowana bylo szybko. Wszystko jak zawsze jest w porzadku! , 2020-03-31 13:32:45
Opinie klientów dodomku.pl Na przesyłkę trochę poczekałam, ale wszystko, co zamówiłam, otrzymałam, starannie zafoliowane. Nie było tylko kartki z listą zakupów, więc nie wiem, czy wodę otrzymałam gratis, czy przez pomyłkę :) , 2020-03-31 13:22:59
Opinie klientów dodomku.pl Prosze dac mi date kiddy dowieziecie Jedzenie człowiek prędzej umrze niż wy dowieziecie przeginanie i nawet żadnej informacji nie wyslecie na emaila jak tak można ludzi traktować . Jak nie ogarnięcie to się nie oglaszajcie już minęło 4 dni opóźnienia miało być do 3 dni musicie dać ludziom znac to kupią gdzieś indziej masakra jak to w Polsce !!!!!! , 2020-03-31 13:16:28
Opinie klientów dodomku.pl
Kompletne i zabezpieczone. Polecam.
, 2020-03-31 13:15:35
Opinie klientów dodomku.pl Polecam serdecznie. , 2020-03-31 13:15:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku , 2020-03-31 12:39:52
Opinie klientów dodomku.pl Czegoś tu nie rozumiem, według opinii klientów jedne dostawy mają opóźnienie tygodniowe, inne 3 dniowe inne z kolei są terminowe. Czy nie powinno być tak, że wszystkie zamówienia mają jednakowy poślizg? Swoje zamówienie złożyłem 22 marca dostawa zaplanowana na 27. Zgodnie z info na stronie opóźnienie 2-3 dni czyli dostawa powinna być dziś lub jutro (a tu na stronie status, że ciągle czeka na realizację. Rozumiem obecną sytuację, ale odnoszę wrażenie, że niestety zamówienia nie są realizowane zgodnie z harmonogramem wpłynięcia. , 2020-03-31 12:29:20
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko porządnie zapakowane, nieuszkodzone, niczego nie brakuje. Dostawa spóźniona o tydzień, ale to zrozumiałe w obecnych okolicznościach. Super, polecam. , 2020-03-31 12:02:14
Opinie klientów dodomku.pl Zamowienie zlozylam 19.03.2020, dotarlo dzis 31.03.2020. Także opóźnienie jest naprawdę spore. Zawsze wszystko bylo w ekspresowym tempie. Za co uwielbiam robic tu zakupy. Oczywiscie wszystko co zamowilam jest, zamowienie sie zgadza. Wolalabym jednak by informowano wczesniej o tak dluuuugim opoznieniu. Tak czy inaczej polecam calym sercem. , 2020-03-31 10:58:54
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję. Otrzymałam towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-03-31 10:49:18
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-07
Dostawa: 2020-04-08
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5