Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 12091 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12091 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybka przesyłka, dobrze zapakowana, produkty bez zastrzeżeń, polecam! , 2021-04-22 19:13:05
Opinie klientów dodomku.pl świetnie zapakowane! Dziękuję bardzo , 2021-04-22 18:00:26
Opinie klientów dodomku.pl Cała dostawa OK! , 2021-04-22 17:06:41
Opinie klientów dodomku.pl Szybko,sprawnie i dokładnie,serdecznie polecam! , 2021-04-22 12:57:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie zamowienia do Polski byly idealne , dzis pierwszy test dostawy do Francji , dostawa przed czasem , wszystko idealnie zapakowane , nawet pomidorki wytrzymaly transport .Test uwazam za zaliczony nawet z plusem ! , 2021-04-22 10:40:25
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z każdego zamówienia, jest zawsze bardzo dobrze zapakowane, szybka dostawa, polecam ten sklep, korzystam od lat i wszystkim znajomym polecam, dziękuję za super obsługę , 2021-04-22 08:53:29
Opinie klientów dodomku.pl Super ostatnia dostawa błyskawiczna , 2021-04-22 08:36:32
Opinie klientów dodomku.pl Towar -śledzie korzenne-od dawna poszukiwany przeze mnie.Kiedyś powszechnie dostępne dzisiaj pretendują do miana nie lada RARYTASU .Nareszcie znalazłam... wspaniale zabezpieczona przesyłka.Przed uszkodzeniem i schłodzona (butelkami z zamrożoną woda).SUUUUPER SZYBKA DOSTAWA. Ps.Zakup i dostawa adekwatna do nazwy- Do domku.ŚWIETNIE !!!! , 2021-04-22 07:47:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko w porządku :))) , 2021-04-22 07:45:02
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-04-22 05:46:00
Opinie klientów dodomku.pl towar przyslany bardzo szybko,bardzo dobrze spakowany, szkoda, ze po raz drugi data przydatnosci zostala skrocona , 2021-04-21 21:35:55
Opinie klientów dodomku.pl Perfect paczka, wszystko Ok , 2021-04-21 19:01:09
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie i dostawa bez problemów. Dostarczone bezpiecznie. , 2021-04-21 18:28:17
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalna i mila obsluga, produkty starannie zapakowane, nawet jajka dotaly cale:)! Bardzo polecam! , 2021-04-21 13:02:39
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna, zabezpieczona i na czas. Polecam. , 2021-04-21 12:44:57
Opinie klientów dodomku.pl Paczka solidnie zapakowana. Nie spodziewalam się. Dziekuje! , 2021-04-21 12:19:00
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, super zapakowane, dobra cena. No i smak, oraz moc produktów zdecydowanie zadowalająca dla miłośnika ostrości. Musztarda Angielska mocarnie ostra. , 2021-04-21 11:47:36
Opinie klientów dodomku.pl Unbelievable fast delivery, thank you so much , 2021-04-21 10:07:28
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle jestem zadowolony z jakości usług , 2021-04-21 09:52:17
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem paczka spakowana perfekcyjnie.Warzywa świeżutkie w osobnych woreczkach papierowych. Wędlina , sery ,pasztety i sałatki w pudełku z wkładem chłodzącym(zamrożona woda mineralna) że wszystko było zimne i najważniejsze wkłady zapachowe do wc były zapakowane w worek foliowy aby zapach nie przeszedł na inne towary. Tak samo jogurt, serek wiejski i serki homogenizowane były zapakowane w folię ale tym razem nic nie pękło i nie wylało się do kartonu. , 2021-04-21 09:23:33
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super , 2021-04-21 09:06:24
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa w dobrym stanie! , 2021-04-21 08:05:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle dostaw OK! , 2021-04-21 08:04:57
Opinie klientów dodomku.pl Polecam wszystkim. , 2021-04-21 07:15:25
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i profesjonalnie , 2021-04-21 07:11:42
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5