Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 9095 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 9095 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dobra , 2020-08-08 11:57:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko przebieglo sprawnie i profesjonalnie. Bardzo mila obsluga, polecam! , 2020-08-07 20:36:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko sprawnie i szybko-dziękuje , 2020-08-07 17:23:30
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna realizacja. Zamówienie złożone w środę wieczorem, w piątek przed południem było już w paczkomacie. Bardzo dobrze zapakowane. , 2020-08-07 16:41:23
Opinie klientów dodomku.pl Można by rzec, że paczka została spakowana perfekcyjnie, gdyby nie pewien drobiazg;-). Ogonki nie zostały usunięte z pomidorów, przez co nastąpiło ich wzajemne uszkodzenie. Ale i tak jest całkiem dobrze:) Polecam! , 2020-08-07 14:15:05
Opinie klientów dodomku.pl szybko i sprawnie polecam , 2020-08-07 14:10:38
Opinie klientów dodomku.pl Super polecam , 2020-08-07 12:21:54
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2020-08-07 09:04:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok.Polecam :) , 2020-08-07 01:23:04
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zabezpieczone towary, szczególnie produkty z lodówki. Super! , 2020-08-06 22:12:01
Opinie klientów dodomku.pl Zdecydowanie polecam. Zakupy dotarły do miejsca leżącego poza zasięgiem jakiejkolwiek sieci sprzedaży, w nienagannym stanie, troskliwie zapakowane. , 2020-08-06 21:32:45
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, pozdrawiam. , 2020-08-06 15:36:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko szybko i sprawnie. , 2020-08-06 14:33:46
Opinie klientów dodomku.pl Brak 1 produktu , 2020-08-06 13:40:11
Opinie klientów dodomku.pl Poraz kolejny rewelacja. Dostawa na czas. Polecam wszystkim , 2020-08-06 13:35:48
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła szybko i była zgodna z zamówieniem. , 2020-08-06 12:59:23
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok. jedyne zastrzeżenie to sposób zapakowania sosów - jeden miał pękniętą zakrętkę , 2020-08-06 10:16:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super polecam , 2020-08-05 23:40:43
Opinie klientów dodomku.pl Godne polecenia. Wszystko szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji. , 2020-08-05 20:06:34
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zakupów w dodomku.pl , 2020-08-05 18:53:43
Opinie klientów dodomku.pl Mieso i nabial byly cieple - woda calkowicie sie juz rozpuscila zanim paczka dotarla do nas. , 2020-08-05 17:49:16
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za niezwykle starannie zapakowaną paczkę i bardzo miłe, punktualne doręczenie. Polecam wszystkim dodomku.pl , 2020-08-05 15:51:09
Opinie klientów dodomku.pl Jestem klientką od kilku już lat i bardzo sobie chwalę współpracę bo wszystko dokładnie dopracowane i godne polecenia i pochwały. , 2020-08-05 15:09:43
Opinie klientów dodomku.pl Witam zapraszam wszystkich do zakupow wczoraj zamowione dzisiaj odebrane polecam.Pozdrawiam i dziekuje. , 2020-08-05 14:56:30
Opinie klientów dodomku.pl Jestem pod wrażeniem pakowania. Wszystko doskonale zabezpieczone. Polecam w 100%. , 2020-08-05 13:03:30
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-08-11
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5