Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 8549 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8549 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło w 4 dni do Szwecji. Wszystko było bardzo dobre. , 2020-05-29 21:02:17
Opinie klientów dodomku.pl Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona. , 2020-05-29 20:44:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2020-05-29 19:36:44
Opinie klientów dodomku.pl Super! Przesylka zgodna z zamowieniem, swietnie zapakowana. Dzieki. , 2020-05-29 18:58:17
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany, w 100% polecam. , 2020-05-29 18:07:55
Opinie klientów dodomku.pl Super, bardzo szybka wysyłka, odpowiednio zapakowane, polecam , 2020-05-29 16:45:13
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2020-05-29 13:46:51
Opinie klientów dodomku.pl Szybka sprawna dostawa !
Zakupy bez zastrzeżeń
, 2020-05-29 13:40:16
Opinie klientów dodomku.pl 100% zadowolenia POLECAM , 2020-05-29 13:37:00
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak najbardziej w porządku , 2020-05-29 12:48:07
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, mimo pandemii. , 2020-05-29 12:40:30
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za szybka obsluge.
Firma godna polecenia.
Dziekuje
, 2020-05-29 12:00:29
Opinie klientów dodomku.pl Spakowane idealnie tak, że nic nie ma prawa się potłuc. Najważniejsze że nie ma żadnej folii tylko wszystko spakowane w papier. A dostawa ekspresowo zamówienie złożyłam w środę rano A w czwartek rano przesyłka czekała już w paczkomacie. , 2020-05-29 07:54:04
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa na drugi koniec Polski.Bardzo Dziekujemy , 2020-05-29 04:09:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2020-05-28 23:01:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardem zadwolona , 2020-05-28 22:09:01
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2020-05-28 20:08:49
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko .Wszystko starannie zapakowane.Warzywa świeże zapakowane w worki papierowe a słoiki i puszki w folię bąbelkową Pierwszy raz zamawiałam mleko w butelce i doszło całe. Zamawiam w tym sklepie już od paru lat i cieszę się że po trudnościach związanych z pandemią ( marzec, kwiecień) sklep wrócił do normalności i można tu już zamówić i świeże warzywa,nabiał i dania obiadowe bo tego mi brakowało przez te dwa miesiące. , 2020-05-28 17:29:48
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia została zrealizowana w ekspresowym tempie. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, ale... Po otworzeniu jeden szklany sosik był stłuczony i cały sos wylany. Nie wiem co kurierzy robili z tą paczką, ale musieli chyba nią rzucać bo paczka była naprawdę solidnie zapakowana. Ps. Sosy ostre jak pieron! , 2020-05-28 17:22:07
Opinie klientów dodomku.pl kolejny raz robię zakupy w tym sklepie. to co wybieram bardzo szybko wysyłane w bardzo starannym opakowaniu. Dziękuję za podarunek - butelka darmowej wody żródlanej. , 2020-05-28 16:48:35
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczony bardzo szybko. Wszystkie artykuły bardzo starannie zapakowane. , 2020-05-28 16:39:04
Opinie klientów dodomku.pl super plus za mega szybką dostawę; jedyny mini minusik to wybór produktów - trochę ograniczony wybór , 2020-05-28 15:17:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze zapakowane, jedno ale, termin doręczenia 26 maj, paczka dostarczona 28 maj. kurier dwa dni woził paczkę. 26-28 maj. , 2020-05-28 15:08:28
Opinie klientów dodomku.pl WSZYTSKO SPRAWNIE I PRODUKTY JAK W OPISIE , 2020-05-28 14:45:17
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-05-28 14:32:11
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-06-01
Dostawa: 2020-06-02
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5