Отзывы

Oценка 4.7 / 5
Среднее от: 8829 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8829 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny jestem zadowolony z szybkiej dostawy I wspaniale opakowanych produktow. Pozdrawiam , 2013-11-19
Opinie klientów dodomku.pl JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI , 2013-11-19
Opinie klientów dodomku.pl Solidna firma. zakupy dostarczane szybko i sprawnie, porzadnie zapakowane. Sklep godny polecenia:-) , 2013-11-18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porzadku,zawsze starannie zapakowane przed uszkodzeniem.Szybka dostawa,polecam , 2013-11-18
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2013-11-17
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona Polecam , 2013-11-16
Opinie klientów dodomku.pl JESTEM MILE ZASKOCZONY , 2013-11-14
Opinie klientów dodomku.pl Witam

Chciałam wyraznić swoją opinię nt. sposobu w jaki zapakowane było ostatnie otrzymane od Państwa zamówienie. Artykuły spożywcze nie były w żaden sposób oddzielone od proszków do prania i karmy dla psów. Opakowanie karmy niezabezpieczone (wystarczyło wsadzić je do dodatkowej reklamówki)- opakowane było rozerwane i karma była rozsypana pomiędzy artykułami spożywczymi. Jeśli w ten sposób będą Państwo pakować towary, to będę musiała zrezygnować w Państwa usług. W poważanien, Marta Habza
, 2013-11-14
Opinie klientów dodomku.pl wszystko w jak najlepszym pozadku paczka zgodna z zamowieniem pozytyw polecam , 2013-11-13
Opinie klientów dodomku.pl Transakcj pomyslna, dostawa bez zarzutow! , 2013-11-13
Opinie klientów dodomku.pl Super! Zakupy ladnie spakowane, wszystko swieze, dostarczone prosto do domu. Goraco polecam, ja napewno bede korzystac w przyszlosci. , 2013-11-13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządeczku , z resztą jak zwykle . Polecam w 100 % !!! , 2013-11-13
Opinie klientów dodomku.pl bardzo dobrze , 2013-11-12
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane dostarczone w terminie (szybko).Jestem super zadowolona. , 2013-11-10
Opinie klientów dodomku.pl dziękuję za szybką dostawę.produkty zgodne z zamówieniem, Polecam , 2013-11-09
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane zakupy. A najważniejsze, że nie musiałam nosić ciężkich siatek z zakupami. Dziękuję! Z pewnością zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie. , 2013-11-09
Opinie klientów dodomku.pl OK. Szybka dostawa , 2013-11-08
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniale. Nie patrzylam dokladnie, czy wszystko bylo, ale mam taka nadzieje. To fajoski sklep. Dziekuje, bylo bardzo dobrze i szczenie zapakowane. Dziekuje, pozdrawiam. , 2013-11-08
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo udane zakupy. Wszystko ładnie i starannie zapakowane. żadnych minusów :) , 2013-11-07
Opinie klientów dodomku.pl naprawde szybka dostaw.jestem bardzo zadowolona. , 2013-11-07
Opinie klientów dodomku.pl Expresowa przesyłka, Polecam! , 2013-11-07
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona polecam:) , 2013-11-06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super:) Dziekuje , 2013-11-06
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja. Wszystko starannie zapakowane, oddzielnie chemia, oddzielnie spożywcze. Do produktów lodówkowych jest wkład chłodzący. Butelki jakja zabezpieczione folią bąbelkową- każdy produkt oddzielnie. Będę jeszcze nie raz tu wracać. Polecam , 2013-11-06
Opinie klientów dodomku.pl Witam. Wszystko zalatwione tak jak powinno byc, produkty dobrze zapakowane. Rewelacyjnie szybka dostawa. Zadnych zastrzezen. Polecam w 100% , 2013-11-06
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-07-08
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5