Отзывы

Oценка 4.8 / 5
Среднее от: 10226 Количество мнений

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 10226 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka. Kolejny raz polecam , 2014-03-19
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2014-03-19
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny informuję, że nadal nie otrzymałam obiecanych gratisów jako rekompensata złożonej wcześniej reklamacji. poinformowali mnie Państwo, że otrzymam je z następnym zamówieniem - tak się nie stało, rzekomo zawiesił Wam się system... W rozmowie tel poinformowano mnie, że otrzymam je osobną paczką Poczta, czekam już drugi tydzień. , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa, towar świetnie zabezpieczony, jednym słowem polecam gorąco! , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle błyskawiczna dostawa. Dziękuję i pozdrawiam :-) , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo ale to bardzo polecam sklep "Dodomku.pl". Dostawa ekspresowa, wszystko tak pięknie zabezpieczone i poukładane.Z przyjemnością tu wrócę! , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona a rodzice zachwyceni , wszystko dobrze zabezpieczone , skorzystam nie raz ! , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,ŻE ZNALAZŁAM TAKI SKLEP,WSZYSTKO SZYBKO ZREALIZOWANE W ATRAKCYJNYCH CENACH ZA 1 KLIKNIĘCIEM ZAKUPY MAM W DOMU W KRÓTKIM TERMINIE, SUPER ZABEZPIECZONE NIC NIE USZKODZONE. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM , 2014-03-18
Opinie klientów dodomku.pl To bylo moje pierwsze zamowienie u Panstwa, przelew trwal dluzej ze wzgledu na konto w niemieckim banku. Adresat, czyli moja Mama, otrzymala dzisiaj przesylke - niezwykle chwalac Panstwa sposob dostawy i pakowania. Godne polecenia! Bardzo dziekuje!

Dokonalem wlasnie kolejnego zamowienia i oplacilem karta kredytowa, pewnie bedzie to szybsza forma platnosci. Pozdrawiam z Nadrenii!
, 2014-03-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko Super !!!! , 2014-03-17
Opinie klientów dodomku.pl Można szczerze napisać,że to naprawdę solidny kontrahent, ceny bardzo przystępne, błyskawiczna przesyłka(pomimo iż towar zamawiałam w piątek, w poniedziałek rano już ją miałam, a to drugi koniec Polski)opłata za przesyłkę także super,a i wszystko bezpiecznie zapakowane.Z pewnością będę częściej korzystać:) , 2014-03-17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana dobrze, produkty świetnie zabezpieczone ale problem z dostawą, a dokładniej z dostawcami. Kurier stwierdził, że nie przyniesie paczki do domu, ponieważ jest za ciężka. Drugi raz natomiast kurier przyniósł paczkę pod drzwi i po prostu uciekł, żebym przypadkiem nie poprosiła go o wniesienie jej za drzwi. Będę musiała zrezygnować, ponieważ nie po to zamawiam zakupy przez internet żeby dźwigać je sama do domu. Panowie z firmy kurierskiej po prostu niepoważni. , 2014-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Świetny sklep! Polecam szczerze, wszystko zgodnie z zamówieniem, produkty świeże i super zapakowane i zabezpieczone. No i termin realizacji po prostu błyskawiczny. Dzięki Państwa usłudze, moi Rodzice nie musieli w największe mrozy wychodzić z domu po zakupy. Naprawdę dziękuję! , 2014-03-14
Opinie klientów dodomku.pl JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,ŻE ZNALAZŁAM TAKI SKLEP,WSZYSTKO SZYBKO ZREALIZOWANE W ATRAKCYJNYCH CENACH ZA 1 KLIKNIĘCIEM ZAKUPY MAM W DOMU W KRÓTKIM TERMINIE, SUPER ZABEZPIECZONE NIC NIE USZKODZONE. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! , 2014-03-14
Opinie klientów dodomku.pl JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,ŻE ZNALAZŁAM TAKI SKLEP,WSZYSTKO SZYBKO ZREALIZOWANE W ATRAKCYJNYCH CENACH ZA 1 KLIKNIĘCIEM ZAKUPY MAM W DOMU W KRÓTKIM TERMINIE, SUPER ZABEZPIECZONE NIC NIE USZKODZONE. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! , 2014-03-14
Opinie klientów dodomku.pl JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ,ŻE ZNALAZŁAM TAKI SKLEP,WSZYSTKO SZYBKO ZREALIZOWANE W ATRAKCYJNYCH CENACH ZA 1 KLIKNIĘCIEM ZAKUPY MAM W DOMU W KRÓTKIM TERMINIE, SUPER ZABEZPIECZONE NIC NIE USZKODZONE. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! , 2014-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Super Super paczka do Anglii 40kg po prostu rewelacja na pewno skorzystam ponownie :) , 2014-03-13
Opinie klientów dodomku.pl 100% zadowolenia-jak zawsze :) Pozdrawiam i dziekuje , 2014-03-12
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamówiłam w tym sklepie i wszystko doszło bardzo szybko.Zamówienie złożyłam w piątek wieczorem a we wtorek rano już miałam towar chociaz mieszkam na drugim końcu Polski.Miałabym tylko jedną uwagę.Wszystko pięknie opakowane w folię bąbelkową oprócz słoików.Na szczęście nic im się nie stało ale moim zdaniem to słoiki powinny być opakowane w folię bąbelkową a nie makaron, płatki owsiane czy ryż.Wiadomo,że różnie bywa w transporcie.Poza tym reszta bez zarzutu.Napewno nieraz jeszcze zrobię tu zakupy i będę polecac ten sklep swoim znajomym. , 2014-03-11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. polecam :) , 2014-03-09
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie dostarczone z kilko dniowym opozniniemj i co najwazniejsze dostarczone bez paru produktow...takze kila i mogila , 2014-03-08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku :) , 2014-03-08
Opinie klientów dodomku.pl Korzystalam z uslug sklepu juz kilka razy.Zawsze wszystko jest na czas,bez problemow.Polecam. , 2014-03-07
Opinie klientów dodomku.pl Korzystalam z uslug sklepu juz kilka razy,zawsze jestem bardzo zadowolona. , 2014-03-07
Opinie klientów dodomku.pl +Po raz kolejny-Bardzo szybka dostawa,zapakowane super,wszystko się zgadza.Polecam , 2014-03-07
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5