Бальцержак Сухая колбаса из птицы Краковская


mięso (134 g wieprzowego i 15 g wołowego wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy (w tym czosnek), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja(...)


price: 9,17 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._2x50g/20868.htmlmięso wieprzowe, sól, przyprawy, glukoza, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250, 100 g produktu wyprodukowano ze 133 g mięsa wieprzowego


price: 6,84 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Balcerzak_Krakowska_extra/105364.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza, cukier, koncentrat buraka ćwikłowego, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja k(...)


price: 9,31 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/w_plastrach/20871.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka wersal (4%) (zawiera czosnek suszony, czerwony pieprz, rozmaryn, żelatynę wieprzową, substancję konserwującą: E202), sól, przypraw(...)


price: 6,98 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Sokolow_Wersal/31161_2333910_698.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka (3 %) (zawiera: pieprz czarny łamany, żelatynę wieprzową, substancję konserwującą: sorbinian potasu), sól, przyprawy w tym aromaty (...)


price: 9,31 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Sokolow_Texas/31162.htmlMięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka zielona papryka (3%), sól, przyprawa (zawiera przyprawy suszone, suszone warzywa, ekstrakty przypraw, ekstrakty drożdży), błonnik p(...)


price: 6,88 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Sokolow_zielona_papryka/31163_2333253_688.htmlmięso wieprzowe (119 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca:(...)


price: 6,98 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Zywiecka_._2x50g/38765_2330608_698.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka pomidor suszony (4 %): (zawiera: żelatynę wieprzową, substancję konserwującą: E202), sól, przyprawy, aromaty, błonnik pszenny bezgl(...)


price: 9,31 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Sokolow_pomidor/55462.html2025-08-21