Утиная грудка Ryneczek Natki из нашей коптильни


How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
filet z piersi indyka (71%), woda, sól, stabilizatory: karagen, difosforany, trifosforany, guma ksantanowa, regulator kwasowości: mleczan sodu, maltodekstryna, glukoza, cukier(...)


price: 8,61 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/w_plastrach/35658.htmlprice: 6,21 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/36313/36313.html2025-07-15
price: 7,89 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Sokolow_Sokoliki_szyneczka_drobiowa/48579.htmlogonówka wieprzowa, sól, cukier, substancji konserwująca-azotyn sodu 100g produktu wyprodukowano z 113g mięsa wieprzowego


price: 19,55 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/49734/49734.html2025-07-14
Składniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 27,38 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._wieprzowa._podwedzana/86206.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 16,42 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._._._Wieprzowa_wedzona_parzona._pakowana_minimum/86207_2337662_1642.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 26,54 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._._Wieprzowa_Wedzona_pieczona_ze_skorka._pakowana_minimum/86217_2337655_2654.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 96%, pozostałe 4%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 52,85 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._Pieczona_w_Ziolach_pakowana/86218_2337654_5285.html