Традиционная еда Ветчина от копченой свинины, запеченная с кожей, упакованная минимум


How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 11 ocen.
- Margherita , 2023-01-02 14:57:38Zawiodlamnie,twarda,wiezista
Składniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 27,38 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._wieprzowa._podwedzana/86206.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 27,37 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._._._Wieprzowa_wedzona_parzona._pakowana_minimum/86207.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 33,32 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._._._Krolewska_Wieprzowa_wedzona._pieczona._pakowana_minimum/86208.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 35,17 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Olchowa_Wielkopolska_._._Wielkopolska_Wedzona_parzona._pakowana_minimum/86212.htmlprice: 29,45 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._._._wedzona_parzona._pakowana/86257.htmlmięso wieprzowe z szynki (83 %), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko wieprzowe kolagenowe, białko sojowe, maltodekstryna, glukoza, cukier, hydrolizat białk(...)


price: 9,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/19600/19600.htmlszynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


price: 16,57 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/23536/23536.html2025-10-31
Składniki: mięso wieprzowe 96%, pozostałe 4%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 58,72 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._Pieczona_w_Ziolach_pakowana/86218.htmlpodroby 52%, kasza jęczmienna 30%, kasza gryczana 10%, krew 5%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy, sól kamienna z mikroelementami. Wędlina podrobowa. Osłonka jadalna.


price: 12,61 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._wieprzowa_parzona/86249.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97% (boczek wieprzowy), pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 34,34 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._Surowy_Wedzony_pakowany_minimum/86250.htmlMięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne, sól. Konserwowane solą i solą peklową.


price: 13,76 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/ze_swiniobicia/49217.htmlPodgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane sol(...)


price: 10,75 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/ze_swiniobicia/49218.htmlPodgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól kamienna z mikroe(...)


price: 11,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._ze_swiniobicia._Smakowidlo/49219.htmlpodgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól kamienna z mikroe(...)


price: 17,81 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._Smakowidlo_ze_Swiniobicia._Smakowidlo/50231.htmlpodgardle wieprzowe 57%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, borowik 3%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól kamienna.


price: 11,69 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/z_borowikiem/56742_2346766_1169.html