Виктории - ванильный сироп бармен
Objętość: 490ml


Objętość: 490ml
Syropy barmańskie można stosować jako atrakcyjny dodatek do koktajli, deserów, drinków i piwa w profesjonalnych i domowych barach.
30 ml wódki
20 ml syropu irish cream Victoria\'s
20 ml syropu waniliowego Victoria\'s
uzup. sok z kaktusa
1d syropu blue curacao Victoria\'s
Składniki umieszczamy w shakerze, mieszamy a następnie przelewamy do szkła koktajlowego i dodajemy 1d syropu blue curacao Victoria\'s.
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz
tel+48 67/ 250 06 85, fax.+48 67/258 02 00
A - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z aronii (4 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, zagęszczony sok z czarnej porzeczki, regulator kwasowości: kwas (...)


price: 8,75 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/aronia/21795.htmlA - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, wyciąg z kwiatu lipy, zagęszczony sok z malin (0,12 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ko(...)


price: 8,75 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/malina_z_kwiatem_lipy/21796.htmlA - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z czarnej porzeczki (0,25 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, zagęszczony sok aroniowy, regulator kwasowości: kw(...)


price: 8,32 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/czarna_porzeczka/21798.htmlA - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z wiśni (0,63 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarne(...)


price: 8,40 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/wisnia/21800.htmlA - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok truskawkowy (0,33 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z cz(...)


price: 8,32 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/truskawka/21804.htmlA - cukier lub B - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z malin (0,35 %) o ekstrakcie ogólnym 65 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarne(...)


price: 8,76 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/malina/22053.html