mięso wieprzowe 73 % (w tym szynka wieprzowa 30 %), woda, sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany, substancja zagęszczająca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe, aromaty (zawierają seler), białka mleka (łącznie z laktozą), hydrolizowane białko sojowe, substancja konserwująca: azotyn sodu
Pamapol
Konserwa wieprzowa z białkiem mleka, grubo rozdrobniona, sterylizowana.
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Podawać na zimno.
Puszka