Big Nature Сушеная слива
Śliwki suszone to idealna przekąska. Można je również dodać do wielu dań i pieczeni. Podczas suszenia wydobywany jest błonnik. Suszone śliwki usprawniają działanie jelit.


Śliwki suszone, substancja konserwująca: sorbian potasu.
Śliwki suszone to idealna przekąska. Można je również dodać do wielu dań i pieczeni. Podczas suszenia wydobywany jest błonnik. Suszone śliwki usprawniają działanie jelit.
price: 16,77 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Planet_._BIO_bez_pestek_suszone_bezglutenowe_BIO/34177.htmlprice: 12,39 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Planet_BIO_bezglutenowe_BIO/34148.htmlżurawina (żurawina suszona, cukier, olej slonecznikowy, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), orzechy arachidowe, migdały, orzechy nerkowca.


price: 9,50 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Zurawinowo_orzechowa/50903.html2025-12-31
Orzechy arachidowe niesolone, rodzynki, nerkowiec, orzechy laskowe, słonecznik łuskany, orzechy włoskie.


price: 7,24 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature/112034.html2026-01-31
Śliwki kalifornijskie suszone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 254 kcal (1079 kJ) Białko - 2,6 g(...)


price: 29,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Planet_._BIO_bez_pestek_suszone_bezglutenowe_BIO/34152.htmlprice: 70,15 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Planet_California_BIO_bez_pestek_suszone_bezglutenowe_BIO/39839.htmlprice: 22,74 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Planet_BIO_suszone_BIO/57141.htmlprice: 4,13 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/25685/25685.htmlprice: 3,74 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature/112027.html2026-01-06
price: 6,37 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature/112028.htmlprice: 26,54 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/112030/112030.html2026-01-27
price: 5,19 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature/112031.html2026-06-25
price: 4,51 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature/112032.html2026-06-30
price: 7,89 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature_._drobna/112037.html2029-04-30
price: 10,73 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Big_Nature_._na_zimno/112038.html