Крупа Bio Planet Булгур БИО
Ekologiczny bulgur to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren twardej PSZENICY durum. Polecamy jako dodatek do zapiekanek, sałatek, farszów oraz jako składnik drugich dań.
kasza bulgur z PSZENICY DURUM* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 1644 kJ / 388 kcal
Tłuszcz - 1,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 78 g
w tym cukry – 0,4 g
Białko - 13 g
Sól - 0 g
Ekologiczny bulgur to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren twardej PSZENICY durum. Polecamy jako dodatek do zapiekanek, sałatek, farszów oraz jako składnik drugich dań.
Bulgur zalać lekko osolonym wrzątkiem w proporcji 1:2,5 (1 porcja kaszy na 2,5 porcje wody), gotować bez przykrycia ok. 7 min. Następnie zdjąć z ognia, przykryć i pozostawić do spęcznienia.
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.
- Agata , 2020-12-23 20:56:27Polecam