Fabijańscy Паста из белого риса, БИО безглютеновые буквы
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat. Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka? Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie... Różnice kolorystyczne i smakowe: Zboża, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Energia | 1548 kJ/365 kcal |
w tym kwasy nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 82 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 0,25 g |
* - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
** - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |
Zboża zawierające gluten : | Nie zawiera |
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat. Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka? Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie... Różnice kolorystyczne i smakowe: Zboża, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Rodzinna Wytwórnia Makaronów Fabijańscy
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 rolnictwo spoza UE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka