odtłuszczone mleko w proszku*, skrobia ziemniaczana*, ser w proszku 23,0 % (z mleka), sól, wędzony tłuszcz wieprzowy*, aromaty (z mlekiem), serwatka w proszku (z mleka), cukier*, liść pietruszki*, przyprawy*, oliwa z oliwek*, mąka pszenna*, żółtko jaja w proszku*, aromat dymu wędzarniczego, *naturalne składniki
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
po prostu dobre!, z naturalnymi składnikami*, suszone z dbałością, *naturalne składniki
Winiary
Kompozycja do przygotowania dania Spaghetti Carbonara.
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Lista Zakupów
- 100 g boczku
- 150 ml śmietanki (12 %)
- 300 g makaronu spaghetti
Sposób przyrządzenia:
20 min., 4 porcje
1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie na sposób al dente.
2. Zawartość opakowania rozprowadź w 150 ml śmietanki 12 % i 150 ml zimnej wody.
3. Na dużej patelni (Ø 25 cm) podsmaż wędzony boczek, wlej Pomysł na..., dodaj ugotowany makaron, całość zagotuj.
4. Gotuj na małym ogniu przez około 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Saszetka