b.m.c жареная килька в томатном соусе


szprot smażony odgłowiony (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27.IIId / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (50% ryby przed sterylizacją): szprot, mąka pszenna, olej roślinny (patrz nadruk na spodzie puszki: S - słonecznikowy, R - rzepakowy), sos pomidorowy (50% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy, cukier, ocet spirytusowy, sól, błonnik jabłkowy, stabilizator: kwas octowy, ekstrakty przypraw: papryki słodkiej, papryki ostrej.
ŁOSOŚ atlantycki (Salmo salar)* 60 %, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia* 39 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


price: 21,15 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Better_Fish_Losos_atlantycki_w_oliwie_z_oliwek_extra_virgin_BIO/126751.html2028-07-30
filety z makreli (75%), pomidor* (14%), oliwa z oliwek* (6%), cebula*, czosnek*, sól morska, (*certyfikowany składnik ekologiczny)


price: 18,63 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/BIO_sosie_pomidorowym/37825.htmlprice: 13,21 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/BIO_oliwie_z_oliwek_extra_virgin/39799.htmlsmażone filety z SARDYNKI europejskiej 70 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 29 %, sól morska. 29 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.


price: 29,21 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Pan_do_Mar._BIO_smazone_w_BIO_oliwie_z_oliwek_extra_virgin/54914.html2031-06-05
ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), olej rzepakowy 29%, sól.


price: 8,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/75738/75738.htmlryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70 % (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu; FAO 27llld), sos pomidorowy (woda, koncentrat pom(...)


price: 12,51 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/pomidorowym/79890.htmlRYBA - SZPROTY, olej roślinny (patrz nadruk w kodowaniu: S-sojowy, R-rzepakowy), marchew z groszkiem w zmiennych proporcjach (15 %), ocet spirytusowy, sól, aromat papryki


price: 6 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/King_Oscar_Caro/106555.html2028-03-30