FLORPAK Соя
Kluczowe korzyści z soi to jej wysoka zawartość białka, witamin, minerałów. Soja ma niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, jest doskonałym źródłem błonnika, który ułatwia trawienie. Zawiera ona istotne tłuszcze omega-3, które pomagają w utrzymaniu zdrowego serca. Kwasy tłuszczowe omega-3 są również istotne w spowolnieniu starzenia się, zwalczaniu zagrożeń związanych z nowotworem, chorobą Alzheimera oraz cukrzycą. W kuchni ma szerokie zastosowanie, można z niej "wyczarować" prawie wszystko, wystarczy odrobina wyobraźni. Jest idealna do zup, pasztetów, kotletów, można z niej przygotować nawet ciasto naleśnikowe.
Tekst z pogrubioną czcionką, podkreślony.
W zakładzie konfekcjonuje się: pszenicę, kaszę jęczmienną, soję, migdały, orzechy ziemne i włoskie.
Kluczowe korzyści z soi to jej wysoka zawartość białka, witamin, minerałów. Soja ma niską zawartość tłuszczu i cholesterolu, jest doskonałym źródłem błonnika, który ułatwia trawienie. Zawiera ona istotne tłuszcze omega-3, które pomagają w utrzymaniu zdrowego serca. Kwasy tłuszczowe omega-3 są również istotne w spowolnieniu starzenia się, zwalczaniu zagrożeń związanych z nowotworem, chorobą Alzheimera oraz cukrzycą. W kuchni ma szerokie zastosowanie, można z niej "wyczarować" prawie wszystko, wystarczy odrobina wyobraźni. Jest idealna do zup, pasztetów, kotletów, można z niej przygotować nawet ciasto naleśnikowe.
* soję moczymy 24 godz.
* czas gotowania (przybliżony): 180-240 min.
torebka foliowa
Florpak Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 92, 05-092 Łomianki
Filia w Wojniczu
ul. Warszawska 29, 32-830 Wojnicz
Florpak Sp. z o.o.
ul. Warszawska 29
32-830 Wojnicz