Formagia ser twardy jako przekąska smakuje doskonale z wytrawnym winem. Znakomicie dopełnia smak ciepłych potraw. Ponadto można go zetrzeć, by posypać domową zapiekankę lub pizzę. Dzięki niemu przyrządzanie przekąsek oraz dań głównych w prawdziwie włoskim stylu staje się szybkie i proste.
Co więcej, jego mleczny aromat przełamany pikantną nutką i subtelnym owocowym akcentem zachęca do kulinarnych przygód oraz kreacji własnych przepisów. Panie i Panowie – oto on: produkowany według tradycyjnej receptur twardy ser dojrzewający typu parmezan marki Formagia!
Inspirowany włoskim parmezanem ser Formagia zmienia gotowanie w prawdziwą przyjemność ze szczyptą włoskiej finezji. Odnajdziemy ją w wyjątkowej mozaice smaków, którą współtworzy delikatny smak mleka oraz lekko pikantny aromat z owocowym finałem. A teraz czas na kilka kulinarnych propozycji. Twardy ser Formagia świetnie pasuje się do koreczków i lampki wina, a jak wiadomo taki zestaw najlepiej smakuje we dwoje lub w towarzystwie zaproszonych gości. Możemy także wykorzystać go jako jeden ze składników sosu do spaghetti, risotto lub pieczeni.


Formagia ser twardy jako przekąska smakuje doskonale z wytrawnym winem. Znakomicie dopełnia smak ciepłych potraw. Ponadto można go zetrzeć, by posypać domową zapiekankę lub pizzę. Dzięki niemu przyrządzanie przekąsek oraz dań głównych w prawdziwie włoskim stylu staje się szybkie i proste.
Co więcej, jego mleczny aromat przełamany pikantną nutką i subtelnym owocowym akcentem zachęca do kulinarnych przygód oraz kreacji własnych przepisów. Panie i Panowie – oto on: produkowany według tradycyjnej receptur twardy ser dojrzewający typu parmezan marki Formagia!
Inspirowany włoskim parmezanem ser Formagia zmienia gotowanie w prawdziwą przyjemność ze szczyptą włoskiej finezji. Odnajdziemy ją w wyjątkowej mozaice smaków, którą współtworzy delikatny smak mleka oraz lekko pikantny aromat z owocowym finałem. A teraz czas na kilka kulinarnych propozycji. Twardy ser Formagia świetnie pasuje się do koreczków i lampki wina, a jak wiadomo taki zestaw najlepiej smakuje we dwoje lub w towarzystwie zaproszonych gości. Możemy także wykorzystać go jako jeden ze składników sosu do spaghetti, risotto lub pieczeni.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


price: 9,78 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/parmezan_tarty/20167.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Kolno_zolty_pakowany_hermetycznie/28124.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/29417/29417.htmlmleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato norbiksyna


price: 5,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/plastry/30070.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/plastry/30072.html