makaron typu noodle 79,3 %: mąka pszenna, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, tapioka - skrobia z manioku, sól, stabilizatory: E 501, E 339, E 450, E 451, E 452, E 412; cukier, wzmacniacz smaku: E 621; barwnik: E 160a; substancja spulchniająca: E 500; kurkuma, przeciwutleniacz: E 307, sos 20 %: cukier, olej palmowy, czosnek suszony, wzmacniacze smaku: E 621, E 635, E 627, E 631; sól, koncentrat gotowanego tamaryndowca (tamaryndowiec, woda, substancja konserwująca: E 202), woda, hydrolizowane białko sojowe, aromaty, ekstrakt drożdżowy, barwniki: E 150d, E 160c; regulator kwasowości: E 330; substancja konserwująca: E202; przeciwutleniacz: E 307, Opakowanie z warzywami 0,7 %: cebula dymka suszona (szczypiorek), papryczka chili suszona
Goong
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii od spodu opakowania. Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
1. Włóż makaron i suszone warzywa do miski, wlej ok. 400 ml wrzącej wody i przykryj miskę na 4 minuty.
2. Odlej wodę z miski przez otwory w pokrywce.
3. Zdejmij pokrywkę, dodaj sos, wymieszaj przed podaniem. Możesz dodać swoje ulubione dodatki.
Kubek
Wietnam