Czerwona papryka 38%, oliwa z oliwek 23%, ser ricotta 17% (serwatka z mleka, pasteryzowane mleko, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy E270), cebula, syrop glukozowy, sól, ser Pecorino Romano ChNP 2% (mleko, sól, podpuszczka), ser Grana Padano ChNP 2% (mleko, sól, podpuszczka, zawiera lizozym z jaj), skrobia kukurydziana, koncentrat pomidorowy, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas mlekowy E 270, aromat papryczki chilli w proszku, oregano.
Pesto calabrese z 23% oliwy z oliwek Monini
z oliwą z oliwek Monini
Monini
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Ewentualne rozwarstwienie składników nie stanowi wady produktu.
Sposób użycia: Nie podgrzewać. Najlepiej dodać bezpośrednio do świeżo ugotowanego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać.
Słoik
Monini Polska Sp. z o.o.
ul. Marcelińska 90
60-324 Poznań