Oleofarm Льняное масло холодного отжима


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza 100 ml: A* |
---|---|
Wartość energetyczna (energia) | 3404 kJ/828 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 92 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 8 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 14 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 70 g |
Węglowodany, w tym: | 0 g |
cukry | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Omega-3 (kw. alfa-linolenowy) | 6,1 g |
Omega-6 (kw. linolowy) | 63 g |
*Produkt może różnić się zawartością kwasów tłuszczowych w zależności od rodzaju nasion lnu (patrz symbol przy nr partii) |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 4 ocen.
Delicato Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nOliwa extra vergine Delicato powsta(...)


price: 30,34 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Delicato_Extra_Virgin_._z_pierwszego_tloczenia_na_zimno_Extra_Vergine/24655.htmlClassico Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nClassico jest od lat absolutnym bes(...)


price: 30,53 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/z_pierwszego_tloczenia_na_zimno/24675.htmlprice: 23,14 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Olandia_smazenia_tloczony_na_zimno_BIO/83505.html2026-03-15
price: 10,46 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/19864/19864.htmlprice: 12,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Food_BIO/39180.htmlrafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia (96,4%), pomidory (1,3%), czosnek (0,5%), bazylia (0,1%), sól, oregano, ekstrakt czosnku, aromaty naturalne


price: 8,88 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/tloczenia_z_pomidorami_czosnkiem_i_bazylia/41280.html2026-09-10
price: 15,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bio_Food_BIO/45809.html