камамбер сыр с кайенским перцем


price: 6,58 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Camembert_Classic_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pasteryzowane, sól, zielony pieprz (1,2 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


price: 7,41 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/113796/113796.htmlmleko pasteryzowane, sól, białka mleka, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candid(...)


price: 7,41 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/./113797.htmlmleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


price: 7,41 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/113798/113798.html2025-09-05
mleko pasteryzowane, sól, zioła prowansalskie (0,35 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


price: 7,41 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/113799/113799.html2025-08-28
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,59 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/27641/27641.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,32 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/44882/44882.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


price: 9,76 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/parmezan_tarty/20167.htmltwaróg, rzodkiewki 3,8 %, rzodkiewki kandyzowane (rzodkiewki 0,5 %, cukier, barwnik: karmin), sól, aromat, pieprz zielony, chili w proszku


price: 3,64 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/rzodkiewka/119400.html