cykoria, żyto (50 %) - prażone
Kawa zbożowa stanowi napój otrzymywany ze zbóż: żyta, jęczmienia albo/i orkiszu, z ewentualnym dodatkiem roślin typu cykoria czy burak cukrowy, pozwalający na uzyskanie właściwości zbliżonych do tych, którymi odznacza się kawa naturalna. Kawa zbożowa Anatol to mieszanka prażonych polskich zbóż i cykorii. Kawa zbożowa Anatol to klasyczna to kawa o wyjątkowo bogatym, pełnym smaku i niesłychanym aromacie. Skład jest w 100% naturalny, dzięki czemu zyskała rzesze fanów. Razem z wyjątkowymi właściwościami tych składników, którą zamykamy w każdej torebce, tworzymy wyjątkową magię wspomnień z dzieciństwa.
Kawa zbożowa to przede wszystkim napój dla tych, którzy z różnych względów nie mogą bądź nie chcą pić kawy naturalnej. Z jej walorów będą zatem korzystać kobiety w ciąży, mamy karmiące piersią, małe dzieci, jak również osoby starsze. To także produkt dla osób cierpiących na zaparcia. Idealnie smakuje z dodatkiem mleka czy śmietanki a także z aromatami na bazie cukru. Kawa zbożowa Anatol jest w wygodnej saszetce do zaparzenia.
100 % naturalny skład, Mieszanka polskich zbóż i cykorii, Idealny zastępnik dla kawy naturalnej, Wskazana przy zaparciach
Anatol
Anatol
W zgodzie z naturą
Kawa zbożowa klasyczna - expressowa.
Masa netto: 84 g (20 sztuk x 4,2 g)
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz opakowanie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania
Przygotuj ok. 200 ml wrzącej wody
Zalej jedna torebkę ok. 200 ml wrzącej wody
Pozostaw na około 5 minut
Smak kawy można wzbogacić dodając mleko
Pudełko