BIOVEGAN желирующего сахара 2: 1 глютена BIO
Składniki:
surowy cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa*
(*składniki ekologiczne)
Opis:
Środek żelujący do żywności.
Sposób przygotowania:
zagotować zmaksymalnie 1 kg owoców.
Wartości odżywcze w 100 g:
Warość energetyczna: 1643 kJ / 393 kcal;
Tłuszcz: < 0,10 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 95,90 g;
w tym cukry: 95,90 g;
Błonnik: 1,30 g;
Białko: < 0,1 g;
Sól: 0,05 g
Składniki:
surowy cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa*
(*składniki ekologiczne)
Opis:
Środek żelujący do żywności.
Sposób przygotowania:
zagotować zmaksymalnie 1 kg owoców.
Wartości odżywcze w 100 g:
Warość energetyczna: 1643 kJ / 393 kcal;
Tłuszcz: < 0,10 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 95,90 g;
w tym cukry: 95,90 g;
Błonnik: 1,30 g;
Białko: < 0,1 g;
Sól: 0,05 g