jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), wsad owocowy 22 % (czereśnie 25 %, wiśnie 25 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat, substancja wiążąca: cytryniany wapnia), musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sol, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
Bakoma
Jogurt kremowy z wiśnią i czereśnią oraz musli typ granola (owoce 11 %).
Masa netto: 230 g (200 g e jogurt + 30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Pot