Cirio Passata Томатное пюре

Cirio Aksamitny, delikatny przecier pomidorowy, przygotowany z włoskich pomidorów, przecieranych przez sito o bardzo małych oczkach.
Cirio Passata Томатное пюреCirio Passata Томатное пюре
masa netto

masa netto

350 g

data przydatności

expiry date:

2025-05-30

pojemność

cena za kilogram

21,31 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

8001440120244

8001440120244

price: 7,46

buy 12 szt. for 7.35 zł/szt
7.46 PLN 2025-05-30 NewCondition

Pomidory 99,5%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.


Aksamitny, delikatny przecier pomidorowy, przygotowany z włoskich pomidorów, przecieranych przez sito o bardzo małych oczkach.
Alce Nero Томатный Alce Nero Томатный
финиковыми помидорами) БИО соус Alce Nero Passata (с 350 g
34,71zł/kg

price: 12,15

PLN
1
1
expiry date 2026-09-30
Melissa Мелисса Примо Melissa Мелисса Примо
помидоры Густо Фреш Пассата Рустика 350 g
15,54zł/kg

price: 5,44

PLN
1
9
expiry date 2025-12-31
Alce Nero Alce Nero BIO Alce Nero Alce Nero BIO
желтыми помидорами Томатный соус Passata с 350 g
34,26zł/kg

price: 11,99

PLN
1
1
expiry date 2025-09-22
Podravka мусс помидора Podravka мусс помидора
500 g
10,30zł/kg

price: 5,15

PLN
1
8
expiry date 2027-05-14
Bio Food Bio Food Bio Food Bio Food
пюре BIO Безглютеновое томатное 500 ml
21,58zł/l

price: 10,79

PLN
1
1
expiry date 2026-08-19
Alce Nero Соус Alce Nero Соус
томатный Alce Nero Passata 3x200г БИО 600 g
23,32zł/kg

price: 13,99

PLN
1
2
expiry date 2026-05-31
Cirio Чирио Cirio Чирио
томатном соусе Запеченная белая фасоль в 420 g
22,10zł/kg

price: 9,28

PLN
1
4
expiry date
2026-12-31
Shopping Cart
zwiń koszyk
Delivery do paczkomatu 2024-11-23 albo do domu 2024-11-25
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5