сахар, жир Rafinade

Diamant Cukier Diamant Gruba Rafinada to biały cukier o dużych, śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu. \nPakowany w mocną, papierową torbę 1 kg.
сахар, жир Rafinadeсахар, жир Rafinade
masa netto

masa netto

1 kg

pojemność

cena za kilogram

6,46 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069001960

5907069001960
Product offline
6.46 PLN NewCondition
Wartości odżywcze (%)Średnie wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 1700 kJ / 400 kcal
Białko 0 g
Węglowodany 100 g
Tłuszcz 0 g

Cukier Diamant Gruba Rafinada to biały cukier o dużych, śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu.
Pakowany w mocną, papierową torbę 1 kg.
Cechy:grube, śnieżnobiałe kryształy
brand:Diamant
Pozostałe informacje:Cukier biały kat. 1
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie:Kruche ciasteczka maślane z cukrem: 400 g mąki, 200 g masła, 250 g cukru pudru Diamant, 1 duże jajko, łyżeczka proszku do pieczenia, ½ łyżeczki soli, starta skórka z 1 cytryny.
Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 żółtko.
Masło i cukier puder ubić mikserem na gładką, puszystą masę, dodać jajko i ponownie ubić. Następnie dosypać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia, solą i skórką cytrynową. Ciasto wyrobić na gładką masę i odstawić na 2 godziny do schłodzenia w lodówce. Potem wyjąć i rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm. Wycinać ciasteczka, każde posmarować żółtkiem i obficie po wierzchu posypać grubym cukrem. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec na złoto przez 10-15 minut w temp. 180 °C.
Rada: zamiast skórki cytrynowej można dodać rozdrobnioną laskę wanilii.
Rodzaj opakowania:Torba papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. 61-8665061
Polski Cukier польский Polski Cukier польский
белый сахар 1 kg

price: 4,25

PLN
1
3
Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 кг Santini XYLITOL C CRYSTAL 1 кг
- Сантини ( ФИНЛЯНДИЯ ) 1 kg

price: 53,72

PLN
1
1
expiry date 2027-03-27
Bio Planet Bio Planet BIO Bio Planet Bio Planet BIO
сахар демерара коричневый тростниковый 1 kg

price: 15,99

PLN
1
1
expiry date 2027-08-31
Radix Radix-Бис Radix Radix-Бис
демерара сахарного тростника 1 kg

price: 10,77

PLN
1
10
expiry date 2027-08-26
Polskie Młyny Польские Polskie Młyny Польские
хрусталь сахарные заводы, белый 1 kg

price: 3,99

PLN
1
142
Kruger Крюгер Sweet Time 100 Kruger Крюгер Sweet Time 100
подсластитель 100 tabl.

price: 5,44

PLN
1
4
expiry date 2027-07-30
Diamant сахарный Diamant сахарный
тростник сухой Демерара 500 g
13,48zł/kg

price: 6,74

PLN
1
3
Diamant кусковой Diamant кусковой
Diamant сахарная Diamant сахарная
Diamant белый сахар в Diamant белый сахар в
мешках по 100 штук 500 g
22,38zł/kg

price: 11,19

PLN
1
5
Shopping Cart
zwiń koszyk
Delivery 2025-05-15
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5