Оливия Кашубская Подсолнечное масло холодного отжима.
Olej słonecznikowy ma głęboki złoty kolor i swoisty delikatny aromat. Charakterystyczny dla słonecznika smak podkreśli walory wielu dań, ale należy pamiętać, że jest to produkt tłoczony na zimno i nie wolno go poddawać obróbce termicznej. Olej słonecznikowy jest idealnym dodatkiem do twarogów i past warzywnych, ale sprawdzi się również jako sos do sałatek warzywnych czy deserów.
100% olej słonecznikowy, tłoczony na zimno.
Olej słonecznikowy ma głęboki złoty kolor i swoisty delikatny aromat. Charakterystyczny dla słonecznika smak podkreśli walory wielu dań, ale należy pamiętać, że jest to produkt tłoczony na zimno i nie wolno go poddawać obróbce termicznej. Olej słonecznikowy jest idealnym dodatkiem do twarogów i past warzywnych, ale sprawdzi się również jako sos do sałatek warzywnych czy deserów.