mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
To dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze.
NaTurek Camembert przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a Na Turek Camembert delikatny i pysznie kremowy!
bez laktozy, mleko z rodzinnych gospodarstw, 100% naturalne składniki, ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
NaTurek
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Ser pleśniowy camembert lekki*.
* O obniżonej zawartości tłuszczu wzgledem NaTurek Camembert.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Opakowanie
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00