Йогурт Danone натуральный 3%


Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Energia | 280 kJ / 67 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 5,4 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,14 g |
Wapń | 164 mg (20%*) |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | |
Kubek zawiera około 3 porcje 125 g. |
Mleko : | Zawiera |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 3 ocen.
- 2015-10-29 17:14:08super produkt
mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus


price: 3,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/3_tylko_3_skladniki/95960.htmlmleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


price: 5,34 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/2.8/35915.htmlmleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus B(...)


price: 3,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/7.5/35919.htmlmleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


price: 2,87 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/36804/36804.htmlMLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i(...)


price: 7,37 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/7.5/56690.htmlprice: 3,56 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Bakoma/64688.html