Хрустящие ананаса Натуральный хруст! Чипсы с сушеными ананасами


Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1558 kJ |
wartość energetyczna | 369 kcal |
tłuszcz | 3,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
węglowodany | 75,6 g |
w tym cukry | 61,6 g |
błonnik | 12,8 g |
białko | 3,3 g |
sól | <0,1 g |
**referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. |
Gluten : | Nie zawiera |
Mleko : | Może zawierać |
puree ziemniaczane w proszku (44 %), oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (26 %), skrobia ziemniaczana (24 %), sól, cukier, dekstroza, papryka w p(...)


price: 7,34 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/chipsletten_papryka_chipsy_ziemniaczane_w_tubie/37779.htmlpuree ziemniaczane w proszku (44 %), oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (26 %), skrobia ziemniaczana (24 %), sól, słodka serwatka w proszku (z m(...)


price: 7,34 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/chipsletten_Fromage_ze_szczypiorkiem_chipsy_ziemniaczane_w_tubie/37780.htmlziemniaki, oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (33 %), cebula w proszku, sól, cukier, słodka serwatka w proszku (z mleka), dekstroza, odtłuszczon(...)


price: 7,78 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/ziemniaczane_Cebulka_z_ogrodka/38334.htmlziemniaki, oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (33 %), sól, słodka serwatka w proszku (z mleka), cukier, maślanka w proszku, śmietana w proszku, (...)


price: 7,66 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/ziemniaczane_Maslo_z_sola/38335.htmlprice: 4,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Swietokrzyski_Snack_do_smazenia/38534.htmlprice: 6,38 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/150_nieslodzone_BIO/40274.htmlmąka kukurydziana* (69%), olej słonecznikowy*, pomidory* (1,7%), sól, cukier*, ekstrakt drożdżowy, papryka*, pieprz czarny*, czosnek*, chili*, koncentrat pomidorowy*, ekstrakt(...)


price: 8,40 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._BIO_pomidorowym_bezglutenowe_BIO/45343.html2025-10-18