Products
Жареные плоды характеризуются художественной и растекаемости. В то время как выпечка не не протекает и не nasączają торт. Они широко используются для выпечки.
jabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,75 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Fruta_z_cukrem/24335.htmljabłka (75%), cukier, skórka pomarańczowa (15%), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,36 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit_pomaranczowa/24338.htmljabłka (75 %), cukier, brzoskwinie (15 %), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 12,19 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit._._Prazone_z_cukrem/44692.html