woda, cukier, czerwone chilli, skrobia kukurydziana, rzepa, marchew, czosnek, sól, kwas octowy E 260, kwasek cytrynowy E 330, guma ksantanowa E 415
nie zawiera glutaminianu sodu
Mr. Ming
Spróbuj innych produktów Mr. Ming:
Sos sojowy, Sos ostrygowy, Makaron chiński.
Sos do sajgonek
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Mr. Ming poleca:
Sajgonki z mięsem
Zalej wrzątkiem 50 g Makaronu chińskiego (Vermichelli) Mr. Ming na 5 minut, odcedź i pokrój. Podsmaż 300 g mielonej wołowiny, dodaj pokrojone warzywa: 5 chińskich grzybków mun, 2 marchewki, 1 cebulę i garść świeżych kiełków sojowych. Wymieszaj makaron z mięsem, warzywami, z 5 łyżkami Sosu do sajgonek Mr. Ming oraz 2 żółtkami i podsmaż około 2 minuty. Gotowe płaty papieru ryżowego zamocz w ciepłej wodzie aż zmiękną. Nałóż farsz i zawijaj. Ostudzone sajgonki usmaż w dużej ilości rozgrzanego oleju przez kilka minut. Podawaj z Sosem do sajgonek Mr. Ming.
Butelka
Tajlandia
Wyprodukowano dla:
Campió Food Sp. z o.o
ul. Kartuska 255 A
80-125 Gdańsk
Campió Food Sp. z o.o
ul. Kartuska 255 A
80-125 Gdańsk