Варенье из черной смородины Stovit


Czarne porzeczki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), pektyny - substancje żelujące, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, guma guar i guma ksantanowa - substancje zagęszczające
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 692 kJ/163 kcal |
tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 38 g |
w tym cukry | 31 g |
białko | 0,6 g |
sól | 0,0 g |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
truskawki* (75%), syrop z agawy* (21%), koncentrat soku winogronowego*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa, koncentrat soku z cytryny*, substancja wiążąca: cytryniany wapni(...)


price: 17,18 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/55_250_ALLOS_BIO/40208.html2025-11-21
Przecier z mango* (75%), syrop z agawy* (21%), substancja żelująca: pektyna jabłkowa, sok cytrynowy*, substancja wiążąca: cytryniany wapnia. (*certyfikowany składnik(...)


price: 16,31 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/MANGO_55_250_ALLOS/40211.htmlmaliny* (75%), sok z agawy* (22%), substancja żelująca: pektyna jabłkowa, koncentrat soku cytrynowego*, substancja wiążąca: cytryniany wapnia (*certyfikowany składnik ekologic(...)


price: 17,60 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/55_250_ALLOS/40216.htmljagody* (75%), syrop z agawy* (22%), substancja żelująca: pektyna jabłkowa, koncentrat soku cytrynowego*, substancja wiążąca: cytryniany wapnia (*certyfikowany składnik ekolog(...)


price: 17,36 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Konfiture_55_250_ALLOS/40218.htmlWiśnie, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma g(...)


price: 7,89 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit/57587.htmlmaliny, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


price: 7,88 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit/57590.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,75 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Fruta_z_cukrem/24335.htmljabłka (95%), cukier, skrobia modyfikowana, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz, cynamon (2%), aromat waniliowy


price: 10,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Fruta_z_cynamonem/24337.html2027-01-30
jabłka (75%), cukier, skórka pomarańczowa (15%), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,36 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit_pomaranczowa/24338.htmljabłka (75 %), cukier, brzoskwinie (15 %), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 12,19 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit._._Prazone_z_cukrem/44692.htmltruskawki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - gum(...)


price: 7,88 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/Stovit/57591.html2026-09-30
price: 7,99 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/105643/105643.html2026-02-28
wiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 33 g na (...)


price: 7,28 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/111829/111829.html2026-09-30
przecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: truskawkowy i aroniowy (4 g na 100 g produktu gotowego), regulator kwasowości -(...)


price: 5,57 zł
PLN https://ru.dodomku.pl/._truskawkowym/111981.html