Jamar BIO яблочный мусс
Mus Jabłkowy Jamar BIO to pyszne, słodkie i aromatyczne polskie jabłka, starte na gładki i lekki mus. Jest to produkt przygotowany z myślą o konsumentach, którzy szczególnie dbają o jakość składników wykorzystywanych w codziennym menu. Mus Jamar BIO może stanowić bazę wypieków i deserów, a także dodatek do naleśników i gofrów.
jabłka (99,9 %)**, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, **Surowiec pochodzący z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 210 kJ / 50 kcal |
Tłuszcz | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | |
Węglowodany | 10 g |
- w tym cukry* | 9,8 g |
Białko | |
Sól | 0 g |
*Zawiera naturalnie występujące cukry |
Mus Jabłkowy Jamar BIO to pyszne, słodkie i aromatyczne polskie jabłka, starte na gładki i lekki mus. Jest to produkt przygotowany z myślą o konsumentach, którzy szczególnie dbają o jakość składników wykorzystywanych w codziennym menu. Mus Jamar BIO może stanowić bazę wypieków i deserów, a także dodatek do naleśników i gofrów.
bez dodatku cukru*, *zawiera naturalnie występujące cukry
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku. Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Poland